fbpx

b2evolution

b2evolution este un sistem multi-lingual, multi-user, multi-blog , scris în PHP și susținut de o bază de date MySQL. Sistemul a fost realizat de către Francois Planque, având la bază o versiune anterioară 0.6.1 a lui b2/cafelog(2003). b2evolution este un soft adresat tuturor categoriilor de utilizatori de nivel incepător, mediu, avansat sau profesionist.

Pentru incepători este simplu, ai posibilitatea să scrii un text oarecare, în formular dai click pe “postează” și în secunda următoare apare pe site-ul tău. Publicațiile îți sunt aranjate automat după dată și categorie, într-o temă pe care o alegi. Cititorii site-ului pot lăsa comentarii, pot căuta prin arhive și pot să folosească o căutare avansată.
Utilizatorii de nivel mediu, vor putea aprecia b2evolution ca un instrument de weblog avansat, acesta permițându-ți să rulezi propriile bloguri, newsfeeds sau chiar prezentarea de imagini și poze.

Iată  caracteristicile care sunt incluse:

Cautare avansată (pagini, calendar, categorii)
Publicații extinse pe mai multe pagini
Încărcare și administrare de imagini și fisiere
Categorii multiple și subcategorii
Ciorne și scurte publicații
RSS și Atom feeds
Ping automat la directoarele blogului
Teme
Plugin-uri
Altele…

Blogerii avansati vor putea aprecia rularea programului ușor pe orice serviciu de webhosting, datorită faptului că rulează pe o platformă comuna de PHP/MySQL. b2evolution conține un set complex de caracteristici:
Suport pentru mai multe bloguri
Suport pentru mai mulți utilizatori
Suport pentru mai multe fețe/teme
O gamă largă de limbi
Publicații protejate/private
Opțiuni asupra comentariilor
Puternice abilități antispam
Altele…

Pentru profesionistii în IT, b2evolution înseamnă un CMS de mărime medie, centrat în jurul conceptului de blog, cu tot ce inseamna acesta: bloguri multiple, separarea de cuprins, prezentare, administare completă, internaționalizare completă.

Poți instala b2evolution automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous .

Lasa un mesaj