fbpx

CMS Made Simple

CMS Made Simple este un open-source (GPL) construit prin PHP, care oferă dezvoltatorilor de site-uri o aplicație utilă, simplă și ușoară de a construi o mulțime de pagini web semi-statice. De obicei, instrumentul CMS este folosit pentru site-uri de companii sau site-uri de promovare a unei echipe sau organizații, acesta fiind locul unde se evidențează cel mai bine produsul. Există și alte pachete de gestionare de conținut care sunt speciale pentru portaluri, bloguri sau articole; CMS Made Simple poate face o mare parte din acestea, dar nu este domeniul de interes principal.

CMS Made Simple prevede un mecanism pentru administratorul site-ului de a crea și de a gestiona pagini, aspectul și conținutul lor.
CMS Made Simple face gestionarea de navigare a site-ului tău foarte simplă; poți reorganiza paginile tale în orice mod dorești și navigațiile sunt create automat din ierarhia paginii. Cu CMS Made Simple se poate separa codul de aspect de cel de conținut, astfel ca editorii să poată gestiona conținutul fără să fie nevoie să cunoască cum site-ul funcționează, astfel că aspectul poate fi ușor de editat și să aibă efect pe mai multe pagini.
Cu CMS Made Simple faci un design odata, iar apoi poți folosi acelasi design cu ușurință, de câte ori dorești. Această facilitate oferă administratorului de site posibilitatea de a elimina orice dublare de cod din cuprins.

Pachetul Core oferă :

Capacitatea de a gestiona articole de știri
Funcție de căutare
Editor WYSIWYG
Addon-uri
Posibilitatea de a integra scripturi PHP sau fragmente de PHP în site-ul tău

Poți instala CMS Made Simple automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous.

Lasa un mesaj