fbpx

dotProject

dotProject este o aplicație web de gestionare proiecte, concepută pentru a oferi aspectul de proiect și controlul funcțiilor.

Pentru a înțelege dotProject, ai nevoie să înțelegi despre ce e vorba, în general, în gestionarea proiectelor. Gestionarea proiectelor se referă la structurarea unei serii de sarcini și la programarea asociată acestor sarcini, pentru a obține un rezultat. Natura acestor sarcini, a programelor și a oricăror alte funcții asociate, cum sunt : planificarea proiectului, negocierea contractului, riscurile manageriale, costurile, vor depinde în mare masura de natura proiectelor pe care le poți gestiona.

dotProject caută să ofere managerului un instrument de gestionare a sarcinilor, programelor, comunicațiilor și partajării. dotProject este publicat sub egida GNU/ GPL. El este folosit la administrarea de zi cu zi a activităților de progres a proiectului, fiind util pentru o scară largă de aplicații și medii, de la mici birouri, unde oamenii, în mod individual, încearcă să administreze propriul volum de muncă, până la companii, departamente guvernamentale, organizații non-profit, școli și multe altele.

Caracteristici :

Gestionare utilizator
Sistem de trimitere ticket prin email pentru înregistrarea problemelor
Gestionare client sau companie
Listări ale proiectului
Listă de sarcini ierarhică
Depozit de fișiere
Listă de contacte
Calendar
Forum de discuții
Permisiuni la resurse

Poți instala dotProject automat și gratuit, direct din cPanel, de la meniul Softaculous.

Lasa un mesaj