fbpx

PHP-Nuke

PHP-Nuke este un sistem automatizat de știri, conceput special pentru a fi folosit în Intranet și Internet. Administratorul are controlul total asupra website-ului și utilizatorilor înregistrați, având la îndemană un ansamblu de instrumente puternice, pentru a menține  activ și funcțional 100 % site-ul, folosind bazele de date.

Pentru a opera cu PHP-Nuke nu trebuie sa cunoști HTML, ci să știi doar funcțiile de bază pentru a opera unele schimbări, prin sistemul de administrare inclus în PHP-Nuke. Sistemul este creat pentru a face toate muncile automat, folosind browserul tău preferat. Nu va fi nevoie niciodată să editezi fișiere pe serverul tău.
Spre deosebire de alte programe și proiecte similare, PHP-Nuke a fost construit pentru a fi ușor de modificat, flexibil și plăcut de utilizat, având mai ales în vedere acei webmasteri care își petrec ore întregi pentru a administra site-ul propriu. PHP-Nuke oferă, de asemenea, un număr foarte mare de facilități, care nu se regăsesc pe celelalte sisteme, iar la fiecare lansare de versiune sunt adăugate noi și interesante caracteristici.

Poți instala PHP-Nuke automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous.

Lasa un mesaj