fbpx

Sitemagic CMS

Sitemagic CMS este un sistem de excepție pentru managementul de conținut, ce ajută la crearea și întreținerea website-urilor profesionale. Deși este simplu și ușor de utilizat, este însă foarte complex și capabil. Instalarea este, la fel, extrem de facilă, deoarece nu are nevoie de o bază de date ( însă MySQL este suportată de site-uri mari ). De asemenea, meniul de administrare oferă acces facil la toate funcționalitățile.

Sitemagic CMS este super-rapid, super de încredere, super-facil, exact așa cum te-ai putea aștepta de la un sistem profesional pentru managementul conținutului. Se personalizează cu ușurință unul dintre cele 9 template-uri de design de excepție, construit în CSS Designer.

Iată o listă cu caracteristici principale, de bază, care vin cu un standard de instalare Sitemagic CMS. Mai multe caracteristici însă pot fi adăugate folosind extensii, extensii de pagini și module externe.

Anunțuri/Centru de notificare
Manager setări – username, parolă, schimbarea design-ului și a icon-urilor, setări de limbă, activare/dezactivare extensii, configurarea bazei de date MySQL (opțional)
În mod implicit se folosește XML pentru stocarea datelor
Director pagini – creare/editare pagini, editor pagină TinyMCE
Adăugare extensii în pagini ( formulare de contact, galerii, module externe etc )
Optimizare SEO, URL-uri friendly
Creare link-uri interne și externe
Gestionare foldere și fișiere
Creare până la 15 email-uri pentru forma de contact
Template-uri ușor personalizabile
Multe alte facilități și caracteristici…

Poți instala Sitemagic CMS automat și gratuit direct din cPanel, de la meniul Softaculous.

Lasa un mesaj