fbpx

sNews

sNews este un sistem de management al conținutului (CMS) gratuit, conform cu standardele, condus de PHP și MySQL. sNews este deosebit de simplu și personalizabil, este ușor de instalat și la fel de ușor de utilizat prin intermediul unei interfețe web. sNews constă doar dintr-un fișier motor de bază, un template independent și o foaie de stil CSS care îl însoțește, plus un fișier htaccess, care face toate URL-urile prietenoase pe motoarele de căutare.

sNews este o unealtă pentru dezvoltatori, cu aptitudini de la începător la avansat și o bună cunoaștere a felului cum se lucrează, setează sau administrează datele de baze MySQL. sNews nu este conceput pentru nivelul de jos, adică acei utilizatori care nu știu nimic, sau foarte puțin despre construirea și dezvoltarea site-urilor PHP-MyQSL. Este, de asemenea, un CMS sau un site weblog.

Folosind sNews poți crea un CMS pentru companie sau pentru un blog personal. Ai posibilitatea să publici pagini dinamice și să ai un blog în același timp. sNews oferă o opțiune de primă pagină și categorii (secțiuni) pentru  conținutul tău.
sNews foloseste URL-uri prietenoase pentru motoarele de căutare, pentru a face site-ul “iubit” cu adevărat de către Google și alte motoare de căutare.

Poți instala sNews automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous .

Lasa un mesaj