fbpx

Textpattern

Textpattern este un CSM gratuit și soft open source. Web designerii , dezvoltatorii, editorii și blogerii ii vor iubi proprietățile, flexibilitatea și extensibilitatea. Softul are un puternic și destul de sofisticat motor, care poate fi modificat continuu, pentru a se potrivi oricărui tip de website ce se poate imagina.

Datorită simplității, un bloger va putea să publice imediat, designerii și dezvoltatorii să aprecieze abilitatea de a controla toate aspectele de XHTML și CSS din interfața Administratorului, iar prin cele câteva sute de plugin-uri disponibile, puterea Textpattern-ului poate fi ușor extinsă.

Cu Textpattern poți:

Să scrii pur și simplu, direct , având o interfață simplă de urmărit, conversie ușoară, dintr-un format în cel XHTML, poți încărca imagini și poze, articolele pot fi protejate cu parolă.
Să schimbi designul după plac, având la dispoziție motoare flexibile pentru toate tipurile de site-uri, editare CSS, limbaj template de tipul XML.
Să ai securitate și stabilitate prin sistemul antispam, cod sursa GPL, bază în open source de tipul PHP, MySQL și jQuery
Să administezi cu ușurință, un număr nelimitat de utilizatori care pot fi desemnați cu privilegii de editare, postare sau design, URL curat, articole nelimitate, aranjare pe categorii a imaginilor, listă la minut a vizitatorilor.
Să primești un suport excelent prin forumuri și dezvoltatori.
Să beneficiezi de o platformă extinsă, cu o multime de plugin-uri, simple de scris, având coduri standard sau create.

Poți instala Textpattern automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous .

Lasa un mesaj