fbpx

Typo3

TYPO3 este o intreprindere  de clasă mică-mijlocie de management al conținutului, cadru ce oferă operații  “înafară-din-cutie”, cu un set complet de module standard și o arhitectură curată și robustă, ce poate acomoda virtual orice fel de soluții personalizate sau extensii.
Pentru autori, TYPO3 este un prieten, o unealtă intuitivă, ce permite editorilor de conținut să producă și să mențină paginile web, folosind funcții sofisticate cu doar câteva click-uri de mouse.

Cu TYPO3, toată lumea poate participa în comunicarea bazată pe web și relațiile cu clienții. Integrarea conținutului de tip media și manipularea dinamică a imaginilor sunt doar unele din numeroasele opțiuni  standard incluse în această trusă comprehensivă pentru comunicarea de rețea. De asemenea, mai este inclus un sistem de mesaje și comunicare pentru editare comună și colaborare.
Pentru administratori și manageri de conținut, TYPO3 conține un sistem extrem de detaliat de permisiuni pentru implementarea de conținut profesional și fluxuri de lucru de editare. TYPO3 este o aplicație server-side independentă de platforma care poate fi folosită cu aproape orice browser disponibil.
Dezvoltatorii si agentiile vor aprecia separarea completa a designului  de continut.
TYPO3 este un soft open-source publicat sub licenta GPL.

Printre caracteristici, se numara:

Ușurință de utilizare pentru editarea conținutului
Ușurință de utilizare pentru administratorii de site
Template
Securitate
Standarde și conformitate
Performanță
Management
Flexibilitate
Personalizare
Funcționalitate extinsă
Suport
Dezvoltare

Poți instala TYPO3 automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous .

Lasa un mesaj