fbpx

Xoops

Xoops este o aplicatie platformă pentru web, scrisă în PHP, pentru baza de date MySQL. Orientarea obiectului ei o face să fie un instrument ideal pentru dezvoltarea unei comunități mici sau mari de site-uri, portaluri pentru companii, weblog și multe altele.

Xoops este un acronim de la Sistem de Portal Orientat Spre un Obiect Extensibil. Deși a început ca un sistem de portal, Xoops este, de fapt, mereu în lupta spre un CMS. El poate servi ca un cadru web pentru utilizarea de către site-uri mici , medii sau mari.
Un mic Xoops poate fi folosit ca un blog personal sau revistă. În acest scop poți efectua o instalare standard și să folosești caracteristicile NEWS. Pentru un site mediu, poți utiliza module ca Știri, Forum, Download, Link, pentru a forma o comunitate prin care membri și vizitatorii să poate interacționa. Pentru site-urile mari, de felul intreprinderilor, poți să dezvolți propriile module de tipul E-SHOP, și să folosești sistemul uniform Xoops de gestionare pentru a integra perfect modulele în sistem.

Caracteristici :
Baze de date
Module
Personalizare
Management pentru utilizator
Suport
Internaționalizare
Sistem de permisie
Teme și cadre
Altele…

Poți instala Xoops automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous.

Lasa un mesaj