fbpx

Serendipidy

Serendipity este o aplicatie weblog PHP-powered care oferă utilizatorului o modalitate ușoară de a menține un jurnal online, weblog sau chiar o pagină de pornire completă. În timp ce pachetul standard este destinat blogerilor simpli, Serendipity poate oferi  un cadru flexibil, extensibil și ușor de utilizat, cu putere pentru aplicații profesionale.

Simpli utilizatori pot aprecia felul în care plugin-urile sofisticate ale Serendipity-ului permit modificarea cu ușurință, atât a aspectului cât și a caracteristicilor sale. Se pot instala mai mult de 120 plugin-uri cu doar un click, consolidând instantaneu funcționalitatea blogului tău. Nu este nevoie sa editezi codul.
De asemenea, cu un singur click pot fi instalate oricare din cele 80 de template-uri, astfel încât blogul să arate așa cum îți place, iar pluginul Spartacus oferit de Serendipity verifică automat depozitul central pentru noi upgrade-uri și funcții noi, ori de câte ori îți verifici lista.
Utilizatorii avansați apreciază template-urile Serendipity, pentru felul cum combină simplitatea cu standardele web bine documentate.
Programatorii și ceilalți utilizatori felicită Serendipity pentru codurile PHP rapide, stabile și curate.

Iată unele facilitățile ce le oferă Serendipity :

WYSIWYG și editor HTML
Bază de date Built-in
Sistem de grup de utilizatori
Catalogare
Internaționalizare
Plugin-uri
Antispam
Un click upgrade pentru orice versiune
Blogging prin XML-RPC
Licențiere BSD-style
Suport pentru baze de date (SQLite, PostgreSQL, MySQL, MySQLi)
Importuri din alte aplicații de tip blog (WordPress, Textpattern, Moveable Type, bblog)
Altele…

Poți instala Serendipity automat și gratuit direct din Cpanel, de la meniul Softaculous .