1 minut pe internet in 2019

internet-2019

O multime de lucruri se petrec in mediul online intr-un minut. Aparent, saizeci de secunde pot fi doar o clipire, in timp ce dai scroll pe wall-ul Facebook-ului sau verifici casuta de email. Insa toate aceste actiuni combinate au o viziune interesanta asupra vietii internetului intr-un minut.

Potrivit unor studii publicate pe Visual Capitalist, un singur minut pe internet are 1 milion de accesari pe reteaua de socializare Facebook, 4.5 milioane de vizualizari pe Youtube, 41.6 milioane de mesaje pe Whatsup si Facebook messenger. Tot in acelasi minut se efectueaza peste 3.8 milioane de interogari Google, peste 347 de mii de scolls pe Instagram si aproape un milion de dolari cheltuiti.

Visual Capitalist a efectuat acelasi studiu si in 2018 si a constatat o oarecare stagnare. Autentificarile Facebook sau Google au ramas relativ aceleasi. Google a mai strans 100 de mii de cautari intr-un minut, in timp ce Facebook a adaugat inca 30 de mii de logari. Alte platforme, cum este cazul Netflix, au triplat numarul de accesari comparativ cu 2018 in timp de Instagram aproape a dublat numarul de persoane care navigheaza pe platforma.

In prezent, in Romania nu este inca o astfel de statistica, insa cert este ca mediul online este tot mai mare de la un an la altul iar Romania este inca una din acele zone din lume ce continua sa creasca ca numar de utilizatori.

Lasa un mesaj