fbpx

3 alternative ideale pentru extensiile de domenii clasice


Odată cu apariția noilor TLD-uri au apărut, indiscutabil, noi oportunități de înregistrare domenii cu nume memorabile sau foarte căutate. Totuși, nicio nouă extensie nu a reușit să depășească clasicele .com, .eu, .net sau altele.

Nu demult însă au apărut pe piață alternative reale, nume generice care ar putea înlocui cu succes clasicul .com, .ro. Sunt trei extensii noi generice: .website, .site și .online. Cu aceste alternative cu real potențial, înregistrarea unui domeniu nu mai este la fel de dificilă, atunci când trebuie să alegi numele dorit.

.ONLINE

Online este un este un cuvânt recunoscut în 24 de limbi. Extensia se combină perfect cu orice nume ai alege, din orice industrie, fiind una dintre cele mai intuitive nume, indiferent că este vorba despre tehnologie, finanțe, modă sau aria culinară. De asemenea, de la aparitia acesteia, a fost in primele 5 domenii care a avut cea mai rapidă ascensiune. În Europa, .online este cea mai cunoscută extensie de domeniu din categoria noilor TLD-uri, în timp ce, la nivel mondial este clasata a treia cea mai populară.

.WEBSITE

Este un nume de domeniu generic potrivit pentru orice dorește să înceapă un nou website.Este prima extensie generică lansată care poate înlocui cu succes orice alt nume precum .com, .eu. info etc.

.SITE

Mai scurt decât .website, are rezonanță foarte bună și este ușor de memorat. Cu ajutorul acestei extensii poți crea un nume online original și captivant, ce face distincția clară față de restul domeniilor web.

Prin intermediul MxHost se pot înregistra domenii cu orice extensie generică sau din categoria noilor TLD-uri.

 


Lasa un mesaj