fbpx

3 motive sa alegi un server dedicat


Atunci cand abia ati lansat o afacere online, cu siguranta nu v-ati gandit ca o sa atingeti acel nivel de trafic, insa v-au fost depasite asteptarile si nivelul de resurse de care aveti nevoie a crescut considerabil. Pentru inceput, optiunile de shared hosting sunt o optiune buna, insa pe masura ce site-ul dvs. creste si afacerea dvs. devine mai prospera, resursele vor fi insuficiente, veti avea nevoie de mult mai mult spatiu de stocare pentru a gazdui volumul mare de trafic.

Bineinteles ca alegerea unui server dedicat, presupune si un angajament financiar semnificativ, in comparatie cu gazduirea pe un server virtual privat(VPS) sau gazduirea comuna(Shared).  Insa performanta si securitatea vor fi imbunatatite, precum si capacitatea de va personaliza configurarile si de a gestiona mai mult trafic, automat mai multa flexibilitate care va poate influenta in luarea deciziei potrivite.

Ce inseamna o gazduire dedicata?

Cu un server dedicat veti avea propriul server. In loc sa partajati spatiul cu alte site-uri, continutul dvs. online e izolat si tot spatiul si resursele primite sunt disponibile numai pentru dvs. Serverele dedicate pot fi personalizate si permit accesul nelimitat la hardware. Pretul ridicat vine la pachet cu cele mai bune niveluri de performanta, securitate, scalabilitate si configurare. Serverele dedicate fiind solutii premium de gazduire.

De ce sa optati pentru gazduire dedicata?

1. In primul rand, alegand un server dedicat nu mai va faceti griji pentru viteza de incarcare a paginilor si pentru uptime. Deoarece site-ul dvs. nu imparte resursele serverului cu nimeni, implicit site-ul dvs. va fi mai rapid. Primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand alegeti un plan de gazduire e dimensiunea site-ului. Avand un site cu trafic mare, o intreprindere de comert electronic, trebuie sa beneficiati de cea mai buna optiune care va poate oferi rapiditate, ca sa nu va mai faceti griji din cauza opririlor.

2. Site-ul dvs. este securizat. Riscurile de atac sunt minime, avand in vedere ca nimeni altcineva nu va poate accesa serverul. Veti avea un IP unic, ceea ce inseamna ca e putin probabil ca site-ul dvs. sa fie la fel de vulnerabil. Ca si detinator de afacere nu va puteti permite riscul ca site-ul dvs. sa fie tinta atacurilor, va doriti mai multa securitate pentru datele sensibile. Pe langa costurile care apar in momentul intreruperii si reparatiile ulterioare, reputatia va este afectata, ceea ce reprezinta o problema grava pe termen lung, deoarece nu mai beneficiati de increderea consumatorilor.

3. Serverele dedicate pot fi configurate in modul dorit de utilizator, fara restrictii din partea providerului. Aveti libertatea si controlul de a configura site-ul in asa fel incat sa se potriveasca cu nevoile dvs. In acest caz, trebuie doar sa va ganditi daca doriti sa aveti un server administrat sau neadministrat, totul depinde de capacitatea si disponibilitatea dvs.:

– un server gestionat va fi administrat de providerul de hosting, adica va avea grija de toate aspectele tehnice si va oferi suport in permanenta. Va monitoriza riscurile de securitate, se va ocupa de creearea copiilor de rezerva si se va asigura ca site-ul si serverul dvs. functioneaza in permanenta.

– daca alegeti sa va administrati singuri serverul, va trebui sa va ocupati singuri de aceste sarcini. Insa daca aveti cunostintele tehnice si capacitatea de a va gestiona propriul sever, atunci asta e optiunea potrivita pentru dvs. Luati in considerare doar ca trebuie sa va monitorizati datele, sa preluati toata munca administrativa, creearea copiilor de rezerva, etc.

Cand incepeti sa va ganditi ce tip de hosting sa alegeti, ganditi-va la un furnizor de gazduire care va fi capabil sa se adapteze nevoilor dvs. in viitor, nu doar in prezent. Alegerea unei solutii de gazduire potrivite este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteti lua pentru website-ul dvs. Insa nicio optiune disponibila nu poate corespunde versatilitatii si nivelului de control pe care il obtineti cu un server dedicat.

Pentru a afla care este solutia de gazduire potrivite nevoilor dvs. luati legatura cu noi si MxHost va poate oferi pachete de gazduire flexibile, adaptate afacerii dvs.. Alegand servere dedicate beneficiati de cea mai inalta performanta si va puteti atinge obiectivele afacerii dvs. online. Gazduirea dedicata de la MxHost, este potrivita pentru site-urile cu trafic ridicat si care necesita viteze rapide si timp de functionare consecvent.


Lasa un mesaj