fbpx

4 beneficii majore daca ai un serviciu de web hosting profesional


Orice business care se doreste sa creasca, are nevoie indiscutabil de o prezenta online. Exista insa factori esentiali care trebuie luati in considerare atunci cand decizi sa iti construiesti un website si un brand online.

In primul rand, ai nevoie de un website  si un web hosting profesional, care sa permita afacerii sa obtina rezultatele dorite. Exista diferite tipuri de gazduire web, de la gazduire shared, servere VPS, servere dedicate. Se va alege varianta potrivita, in functie de complexitatea website-ului si a numarului de vizite asteptat. Iata cateva dintre cele mai mari beneficii ale unui serviciu de hosting profesional:

  • Performanta de top a website-ului

Pentru a te asigura ca site-ul are un trafic ridicat si o rata redusa de respingere, trebuie sa faci tot ce se poate pentru imbunatatirea valorilor privind experienta utilizatorului. Primul pas este sa te asiguri ca beneficiezi de servicii de web hosting profesionale. Un serviciu de gazduire web optimizat te va asigura ca toate elementele de incarcare a paginilor web sunt optime, astfel ca nu mai apar probleme de incarcare daca, la nivel de platforma totul este perfect functional.

  • Asistenta tehnica

Un website care ofera servicii sau produse clientilor, trebuie sa se asigure ca acesta va fi online non stop. Adeseea, pot aparea situatii cand ai nevoie de asistenta tehnica, in cazul in care te afli in perioada in care ai nevoie de un boost de resurse, de exemplu, de configurari preferentiale sau orice alta problema de natura tehnica. Trebuie sa te asiguri ca vei primi raspuns si solutionare in cel mai scurt timp.

  • Adresa de email asociata domeniului

Ca orice afacere serioasa ce activeaza in mediul online, ai nevoie de corespondenta pentru clienti si furnizori. Este foarte important sa te diferentiezi de milioane de alte business-uri, astfel ca trebuie sa ai o adresa de email care sa marcheze numele domeniului. Te poti adresa inclusiv la cateva mii de potentiali clienti, astfel ca nu te poti prezenta cu o adresa de email gratuita precum gmail sau yahoo.

Avantajul de a avea un serviciu de gazduire profesional este inclusiv de a putea crea adrese de email cu propriul nume de domeniu.

  • Securitate la nivelul paginilor web

Din pacate, foarte putini proprietari de website-uri se gandesc la securitatea acestora. Sa ai un website 100% securizat din toate punctele de vedere este indispensabil. Baza securitatii website-ului incepe de pe serverul pe care sunt stocate fisierele, prin activarea diverselor metode de securitate, precum firewall, protectii malware, anti DDoS, software-uri spam, serviciu de backup etc.

Desigur, acestea nu sunt singurele avantaje de a avea un serviciu de web hosting platit si profesional, insa sunt cele mai importante pentru a putea functiona in parametri optimi cu un website in mediul online care poate fi foarte nesigur daca nu acorzi o importanta deosebita cu privire la furnizorii de servicii.


Lasa un mesaj