5 avantaje KernelCare pe serverele Linux

kernelcare

KernelCare este un produs CloudLinux care oferă și asigură stabilitate pe serverele Linux.  Acesta efectuează în mod automat update-urile de securitate prin instalarea automată a patch-urilor și remediază potențiale erori, fără a afecta performanța serverului.

Care sunt avantajele Kernelcare pe serverele Linux

Fără restart – în mod normal actualizările de kernel și reboot sunt necesare pentru întreținerea și protecția serverului. Cu o singură linie de cod asigură faptul că nu vei mai peirde vre-un alt update de kernel.

Securitate maximă: Kernelcare verifică noile actualizări de securitate la fiecare câteva ore, iar operațiune de update a serverelor durează doar câteva nanosecunde, acționând într-un mod eficient și sigur.

Cel mai bun uptime: KernelCare elimină downtime-ul de întreținere al serverului, pentu că acționează în timp ce serverul este up.

Lucrări de mentenanță: nu mai trebuie stabilite perioade de întreținere și securitate server de către departamentul tehnic, acesta se poate ocupa între timp de administrarea serverului.

Diferite servere și distribuții: kernelCare este susținut de cele mai populare distribuții Linux.

Și în cazul VPS-urilor, cu KernelCare update-urile se fac în mod automat, fără nicio funcționalitate întreruptă, indiferent de câte servere virtuale private rulează pe un server fizic. MxHost are instalat KernelCare pe serverele în producție.


Lasa un mesaj