fbpx

5 domenii perfecte pentru iubitorii de călătorii


Vara este momentul potrivit pentru aventuri, concedii și călătorii. Tocmai din acest motiv, majoritatea oamenilor și-a planificat sau sunt încă mulți care își planifică vacanța din această vară.

Pentru mediul online, sunt extensii de domenii ideale care vă ajută să împărtășiți experiențele turistice și aventurile cu prietenii.

.INTERNATIONAL – Dacă ești genul care preferă vacanțele exotice, la plajă sub un palmier, cu un cocktail rece în mână, probabil domeniul .international este ideal pentru a împărtăși experiența unică cu prietenii virtuali. Companiile internaționale pot utiliza această extensie pentru a promova serviciile internaționale.

WORLD – Îți place să călătorești în jurul lumii? Domeniu potrivit pentru cei care doresc să se promoveze la nivel global dar și pentru acei care călătoresc în diferite colțuri ale lumii, cum ar fi, de exemplu, artiștii.

.TRAVEL – Acestastă extensie este generică, poate fi utilizată atât de agenții de turism, hoteluri  cât și de pasionații de călătorii. Nume ușor de memorat, adaugă personalitate și originalitate site-ului tău.

.VENTURES – Ai o afacere în domeniul turismului? Atrage clienți cu domeniul unic și extravagant, care caută experiențe de neuitat.

.VOYAGE – sentiment de aventură, croaziere, excursii ghidate – un nume perfect pentru a crea sentimente inconfundabile de libertate.

Prin intermediul registrarului MxHost se pot înregistra domenii cu orice extensie disponibilă din categoria noilor TLD-uri.

 

 


Lasa un mesaj