5 domenii potrivite pentru sectorul financiar


Domeniul financiar reprezintă o caracteristică importantă din viața noastră de zi cu zi și care, de altfel, este o industrie uriasă. Așadar, dacă ai o afacere în domeniu financiar, cum ar fi asigurările, broker, instituție bancară sau nebancară sau ești pur și simplu pasionat de finanțe, iată câteva domenii potrivite pentru această industrie.

.Money – persoanele care oferă sfaturi financiare sau despre gestionarea banilor, pot opta pentru o extensie web .money. De asemenea, poate fi un domeniu relevant pentru tombole, premii, loterii sau concursuri ce presupun câștiguri de bani.

.Bank – în zilele noastre, aproape orice persoană are nevoie de servicii bancare, indiferent că discutăm despre credit, depuneri, încasări, practic un cont bancar cel puțin. Clienții pot fi siguri că o instituție care utilizează un domeniu .bank este sigură, pentru că se fac toate verifciările necesare la înregistrarea acestuia.

.Credit – creditorii și unitățile nebancare pot utiliza un domeniu web .credit, oferind informații utile și rapide online clienților.

.Investments – orice investitor care dorește să obține profit de pe urma unei investiții poate utiliza o extensie .investments. Sau, agențiile care se ocupă cu previziunile unor investiții în afaceri pe termen lung sau care oferă sfaturi și analiză de piață.

.Market – cunoașterea și înțelerea pieței este importantă pentru orice comerciant sau investitor. Un website cu o extensie .market poate oferi informații relevante și de încredere cititorilor.

Înregistrează prin intermediul MxHost orice extensie din domeniu financiar din categoria noilor TLD-uri!


Lasa un mesaj