fbpx

5 extensii de domenii ideale pentru industria de transporturi


În zilele noastre, ne bazăm pe diferite mijloace de transport care ne ajută să ne deplasăm la locul de muncă, în zona în care locuim, la cumpărături sau oriunde în lume, indiferent că este vorba de transport în comun sau individual.

Există nenumărate industrii care susțin transportul de persoane sau mărfuri, pentru că este indispensabil, ne ajută să fim acolo unde și când este necesar. Astfel, interprinderile care se ocupă cu mijloacele de transport se pot reliefa în mediul online prin extensii de domenii memorabile și intuitive.

De la reprezentanțe auto, la producători, de la interprinderi mici și mijlocii care vând doar piese auto până la service-uri autorizate, oricare pot folosi extensia de domeniu .auto. Funcționează excelent, de asemenea și pentru afacerile ce se ocupă cu asigurările auto, ce doresc să aibă un segment online specific.

Dacă ești dealer auto sau ai o reprezentanță auto, .car este domeniul ideal pentru afișarea brandului în mediul online. Este un domeniu care descrie cu exactitate tipul de afacere și care poate atrage un public țintă la căutarea organică.

Serviciile de taxi facilitează transportul oamenilor și îi ajută să ajungă rapid la destinația dorită, motiv pentru care .taxi poate avea o experiență online neașteptată. .Taxi este recomandat mai ales pentru brand și publicitate, fiind utilizat, de exemplu, la aplicația mobilă de taxi a unei companii, deoarece facilitează memorarea brandului.

Extensia .cab este ușor de memorat, intuitivă și poate fi folosită de companiile de transport, pentru a facilita memorarea adresei URL a companiei.

Extensia .bike poate fi utilizată atât de afaceri online care vând biciclete cât și de pasionații de drumeții cu bicicleta, unde să poată împărtăși experiența cu alți pasionați de ciclism.

 


Lasa un mesaj