5 extensii de domenii perfecte pentru sarbatorile de iarna

Iarna si, in general, sarbatorile de iarna sunt perfecte pentru ciocolata calda, vin fiert cu scortisoara, cozonac, colinde, ski si, de ce nu, nume de domenii web perfecte – indiferent ca vorbim despre hobby-uri sau afaceri online.

.CHRISTMAS

Pentru cei care iarna este asociata cu arbatorile de iarna, implicit, Craciunul, .Christmas este domeniul la fel de festiv ca sarbatoarea in sine. Poti utiliza acest domeniu pentru a prezenta evenimentele din familie sua dintre prieteni, fotografii, video-uri sau, in cazul in care ai un magain online, poti promova produsele destinate Craciunului.

.HOLIDAY

Cand vorbim de sarbatorile de iarna ne gandim la vacanta. Desigur, extensia .Holiday poate fi folosita pentru orice perioada a anului – poate fi folosita atat de persoane fizice care impartasec cu ceilalti experientele din vacanta sau de agentiile de turism pentru a-si promova destinatiile turistice.

.SKI

Este domeniu perfect pentru amatorii dar si profesionistii de sporturi de iarna. Este extensia ideala pentru cei care doresc sa impartaseasca cu ceilalti sfaturi utile despre acest sport, despre echipamentele sau zonele preferate, dar este si o buna modalitate despre a comunica despre ce este vorba in site.

.COOKING

Pentru majoritatea, nu exista sarbatori de iarna fara gatit – fie ca discutam de gatitul din partea mamei, a bunicii sau a prietenilor, toata lumea devine gurmand in perioada sarbatorilor. Asadar, estensia .cooking este ideala atat pentru cei care doresc sa impartaseasca experienta gatitului cu cei din mediul online, cat si pentru bucatarii profesionisti care prezinta retete pentru diverse mancaruri.

.GIFTS

Desigur, Craciunul este sarbatoarea cadourilor, astfel ca domeniul .GIFTS are posibilitati infinite, indiferent ca e vorba de afaceri online sau pur si simplu de cadouri pentru cei dragi.

 

Lasa un mesaj