fbpx

5 motive pentru a-ti transfera domeniul si gazduirea la MxHost


Sunt optiuni numeroase atunci cand vine vorba de alegerea providerului de hosting si a registrarului de domeniu. Cu toate acestea, nu stii care e cea mai buna alegere pana in momentul in care nu ai experienta directa.

La MxHost, provider de servicii de gazduire si in acelasi timp registrar de domenii cu orice extensie disponibila, experienta clientului se doreste a fi cat mai placuta, prin oferirea suportului necesar si a numeroaselor instrumente gratuite care sa faciliteze administrarea serviciilor.

Iata cateva dintre cele mai avantajoase motive pentru a-ti transfera domeniul si gazduirea la MxHost:

Iti prelungim domeniul cu 1 an

Prin transferul domeniului de la un alt registrar la MxHost, taxa de transfer include prelungirea domeniului cu 1 an de la data expirarii. Transferul unui domeniu se realizeaza prin codul de transfer, care se obtine de la actualul registrar. Domeniile .ro anuale nu pot fi transferate, conform regulilor ROTLD. La expirarea domeniului, vei fi notificat din timp pentru prelungirea acestuia.

Asiguram migrarea gratuita

Asiguram mutarea contului de gazduire gratuit de la un alt provider cu cPanel. Nu vei pierde niciun fel de date, continutul va fi preluat exact in aceeasi forma initiala.

Asiguram tot suportul tehnic necesar

Suportul tehnic este primordial pentru orice client, motiv pentru care, la orice ora un operator va fi online pentru te ajuta cu orice problema sau sugestie.

gazduire-mxhost

Avem in permanenta oferte active si preturi preferentiale

Incercam in permanenta sa oferim cele mai mici costuri atat pentru domenii cat si pentru serviciile de gazduire. Mai mult decat atat, exista in permanenta oferte active, precum obtinerea inregistrarii unui domeniu gratuit la achizitia unui pachet de gazduire. Daca niciun pachet nu este potrivit, se poate solicita pentru orice serviciu oferta personalizata, in functie de resursele dorite sau platforma utilizata, indiferent daca este un simplu blog sau un magazin online complex.

Garantia returnarii banilor

Indiferent de motiv, daca nu esti multumit de calitatea serviciilor achizitionate, cu exceptia domeniilor, in decurs de 30 de zile se poate returna suma achitata, garantat.

In peste 12 ani de activitate, am invatat sa tratam orice comanda mai mult decat o alta vanzare. Incercam pe cat posibil sa oferim tot sprijinul necesar clientilor, astfel incat sa-i ajutam sa-si imbunatateasca in permanenta prezenta online, iar clientii existenti ne recomanda cu incredere.

 

 


Lasa un mesaj