fbpx

5 noi domenii recomandate pentru brandul tău online


Obiceiurile noastre online s-au schimbat de-a lungul vremii, astfel că și opțiunile au devenit tot mai multe în privința denumirii brandului online. Astăzi folosim internetul pentru mult mai mult – avem acces la orice informație în timp real, folosindu-ne de orice extensie web, nu doar .ro sau .com.

Iată 5 noi extensii de domenii generice care duc mediul online la nivelul următor:

Social media marketing este unul dintre cele mai puternice instrumente de promovare la ora actuală. De asemenea, social media poate acționa ca o prezență online independentă pentru un brand. De obicei, clienții se adresează rețetelor sociale pentru știri, noutăți, recenzii sau informații despre produse. Așadar orice brand poate accepta un domeniu .social.

Nu trebuie să fii neapărat o agenție de marketing pentru a utiliza domeniul .marketing. Poți fi o companie care oferă servicii de marketing B2B comercianților sau altor branduri online.

.Online este noul .COM sau .NET, datoriă versatilității și a faptului că este un nume atât de comun în orice limbă. Evident că misiunea acestui domeniu este de a vă conecta în mediul online. Astfel, dacă dorești să înregistrezi un nume de domeniu generic și extensiile clasice nu sunt disponibile .Online este opțiunea perfectă.

Tot ceea ce facem în mediul online pe dispozitivele mobile este stocat în cloud, mai ales pe dispozitivele apple. O extensie .cloud este un domeniu de viitor.

Oamenii sunt ființe vizuale, le place să vadă și să surprindă orice moment important din viața lor, folosindu-se de un dispozitiv de captare. Domeniul .cam aduce un plus de vitalitate site-ului și brandului, prin crearea de momente de streaming live.

În calitate de registrar de domenii, MxHost oferă posibilitatea de înregistrare domenii cu orice extensie disponibilă.


Lasa un mesaj