6 extensii de domeniu destinate planetei Pământ


Deși acordăm puțină importanță îngrijirii naturii, odata pe an este ziua Pământului. Iată câteva extensii de domeniu perfecte pentru planeta noastră Pământ și, în general, pentru natură.

.GREEN – fără îndoială este culoarea destinată naturii. Cu un astfel de domeniu poți împărtăși online informații despre mediul înconjurător.

.SOLAR – energia solară este una dintre cele mai de preț resurse de care beneficiem, fiind chiar o uriasă industrie în lume. Domeniul este ideal pentru companiile care se ocupă cu energia solară sau celor care comercializează produse de această natură, destinate atât interprinderilor cât și persoanelor fizice.

.EDUCATION – este evident faptul că avem nevoie de educație în ceea ce privește planeta noastră, atât din punct de vedere fizic cât și a modului cum o putem proteja.

.GARDEN – într-o grădină poți cultiva fructe ș legume, ceea ce duce la un ecosistem sănătos. Prin intermediul unui astfel de domeniu se pot promova astfel de produse ecologice sau modul în care se poate avea grijă de o gradină.

.FLOWERS – domeniul poate fi utilizat de oamenii pasionați sau oamenii de stiință, care împărtășesc cunoștințele sau imaginile lor cu privire la flora Pământului.

.SCIENCE – doar prin educarea oamenilor îi poți învăța să aibă grijă de planeta lor. Profesorii, cercetătorii, pot folosi un domeniu .science pentru a învăța utilizatorii despre climat, relief, floră ți fauna pământului.

 


Lasa un mesaj