fbpx

9 motive pentru care ai nevoie de domeniul .ONLINE


Numele de domeniu reprezinta o mare parte din brandul ce doresti sa il creezi atat in mediul online cat si offline. Adresa web este, pana la urma, identitatea afacerii, astfel ca extensia este extrem de importanta pentru alegerea corecta si potrivita.

Iata 9 motive pentru care extensia .ONLINE este una extrem de puternica si care va face o impresie buna in fata potentialilor clienti.

Branding – fiecare afacere are nevoie de vizibilitate in mediul online. Cresterea, obtinerea de noi clienti, promovarea in mass-media si social media, observarea de catre investitori sau parteneri, toate au in centru vizibilitatea marcii pentru un rezultat optim. Din acest motiv, crearea unei prezente online solide, este cel mai adesea, cheia succesului afacerii si nu doar pentru interprinderi, ci si pentru bloggeri, fotografi, designeri sau alte domenii de activitate.

Recunoastere globala – Cuvantul ONLINE este inteles in orice limba, astfel ca este extensia generica potrivita pentru orice domeniu web, din orice nisa.

Importanta – ONLINE este termenul definit de orice site web, sunt multi care adauga acest termen in numele domeniului tocmai pentru a reliefa acest aspect. Astfel, extensia .ONLINE este inlocuitorul ideal pentru .COM.

SEO – motoarele de cautare sunt prietenoase cu aceasta extensie de domeniu, alaturi de calitatea continutului, backlinks si designul prietenos pe dispozitivele mobile.

Popularitate – deja sunt inregistrate peste un milion de domenii .ONLINE, raspandite in diverse industrii.

Disponibilitate – cel mai probabil numele dorit va fi disponibil, comparativ cu acelasi nume .com sau .ro.

Memorabil – extensia .ONLINE ofera posibilitatea de a spune ce doresi prin intermediul domeniului in mai putin cuvinte, deci mai usor de tinut minte.

Versatil – orice afacere din orice domeniu de activitate poate fi inregistrat cu extensia generica .ONLINE, deoarece este potrivit pentru orice nisa.

Intuitiv – ONLINE functioneaza ca un sufix pentru multe cautari. Doar prin adaugarea acestui termen la domeniu, se creeaza o conexiune intre afacerea ta si publicul tinta.

Asadar, garanteaza afisarea identitatii online prin inrestrarea unui domeniu .ONLINE.Lasa un mesaj