fbpx

Adresa de email profesionala cu domeniu personal vs. Gmail


Din pacate, inca o foarte mare parte din proprietarii de afaceri online folosesc o adresa de email gratuita precum Gmail sau Yahoo. Pentru a maximiza potentialul afacerii si pentru a creste credibilitatea si profesionalismul brandului, ar fi bine sa iei in calcul posibilitatea de a avea o adresa de email profesionala, personalizata, specifica domeniului.

Iata cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le va aduce adresa de email afacerii tale:

Adresa de email include numele domeniului principal

Principalele avantaje ale afisarii numelui de domeniu in adresa de email sunt: transmiterea unei imagini clare in mediul online, reputatie ireprosabila, creste gradul de constientizare a brandului, mai mult control si flexibilitate, siguranta mai mare.

Imaginea brandului in mediul online

Intr-un mediu business, trebuie sa uiti de Yahoo sau Gmail. Daca doresti sa fii luat in serios si sa emani o anumita prestanta, adresa de email trebuie sa fie aceeasi cu denumirea site-ului. O adresa de email specifica va arata legitimitatea brandului, ca ai o afacere stabila si sigura. Mai mult decat atat, un studiu recent arata faptul ca ai mai multe sanse la deschiderea emailui daca acesta vine de pe o adresa personalizata decat de pe o adresa de email gratuita, deoarece se vede clar expeditorul.

Mai multa incredere

Conform studiilor de specialitate, dintr-o mie de utilizatori ce au luat parte la sondaj, 64% au mai putina incredere intr-o adresa de email gratuita, 77% au incredere intr-o adresa de email specifica cu numele domeniului. De asemenea, folosid o adresa de email gratuita, clientii sunt mai sceptici pentru a face plati online catre afacerea ta.

Creste popularitatea brandului

Fiecare email trimis intareste afirmarea brandului in mediul online. In adresa de email, se poate crea o semnatura personalizata, care evidentiaza si website-ul, alaturi de numele afacerii. Clientii sau potentialii clienti vor memora acest aspect.

Consecventa

Utilizand o adresa de email gratuita precum Gmail sau Yahoo, va trebui sa gasesti un nume disponibil @gmail, deoarece majoritatea numelor bune sunt achizitionate. Din criza de idei, multi utilizatori folosesc caractere greu de memorat, doar ca sa poata activa adresa de email dorita. In schimb, cu propriul nume de domeniu, poti crea adresa de email simpla, memorabila, precum contact@numededomeniu.

Mai mult control

Daca ai angajati si fiecare trebuie sa foloseasca o adresa de email proprie, pe versiunea gratuita nu veti avea acces la adresa de email in cazul in care este necesar. In schimb, in cazul unei adrese de email pe un domeniu, avand acces la contul de hosting, poti oricand accesa adresa de email aferenta pentru orice modificari sau cautari necesare. Intr-o afacere, este nevoie de control deplin.

Siguranta

Adresele de email gratuite sunt principalele tinte de phishing si hacking. In schimb, folosind o adresa de email securitata, prin intermediul unui serviciu de hosting profesional, impreuna cu un filtru anti spam potrivit, o parola de acces unica si puternica, adresa de email este in siguranta.

Asadar, configureaza-ti astazi propria adresa de email. Tot ce ai nevoie este sa inregistrezi numele de domeniu potrivit, impreuna cu un abonament de gazduire.


Lasa un mesaj