fbpx

Ai un blog ? De ce sa alegi gazduirea WordPress


In zilele noastre, blogging-ul a devenit extrem de popular in mediul online. O mare parte din afaceri se folosesc de blogging pentru a tine legatura si a comunica cu clientii.

Pentru realizarea unui blog, sunt o sumedenie de CMS-uri disponibile, majoritatea dintre ele fiind gratuite si usor accesibile, insa, cu toate acestea, cel mai popular si cel mai des utilizat este WordPress.

Ce este WordPress?

WordPress este un software de tip open-source gratuit, intuitiv, usor de instalat, customizat si folosit – toate aceste caracteristici, il denumesc liderul industriei. Astfel ca, deoarece atat de multi utilizatori folosesc WordPress, web hostingul special optimizat pentru aceasta platforma a devenit un atu.

De ce sa ai un blog si de ce sa folosesti gazduire WordPress?

Atat in scop personal cat si in afacerile online, blogurile se folosesc cu scopuri precise si stabilite. In ceea ce privesc afacerile online, blogul este o solutie si o cale optima pentru a pastra legatura cu clientii sau cu potentialii clienti care au nevoie de informatii sau care se integreaza intr-o comunitate. In acelasi timp, blogul are scopul de a adauga continut nou constant pe site, ce ajuta la SEO si la cresterea traficului de pe motoarele de cautare.

Din punctul de vedere al blogurilor folosite in scop personal, acestea au rolul de a interactiona cu cititorii, de a adauga continut captivant pentru ei, de a aduce trafic de pe motoarele de cautare, insa, de obicei, de a genera cat mai multe clickuri pe reclamele afisate pay-per-click. Desigur, mai sunt acele bloguri care au scopul de a pastra sau a crea imaginea unei persoane, de a-l face un brand – si celelalte, carora se adreseaza persoanelor ce doresc pur si simplu sa socializeze, sa pastreze legatura cu familia si prietenii aproapiati.

De ce este nevoie ca WordPress sa aiba gazduire special optimizata ?

In general, providerii de hosting mai mari, au solutii de gazduire care ofera posibilitatea instalarii WordPress printr-un singur click, lucru care este, desigur, foarte bun, deoarece ofera posibilitatea instalarii software-ului foarte simplu si rapid. Astfel ca nu este necesar sa ai cunostinte speciale pentru a crea un blog WordPress.

Ce sa urmaresti cand alegi un hosting pentru Worpdress

Daca intentionezi sa iti construiesti un nou website, posibilitatea de a instala WordPress printr-un singur click din Softaculous, probabil va fi factorul decisiv in alegerea providerului. Daca, in schimb, ai deja un website si intetionezi sa iti schimbi providerul, cel mai probabil vei sti de ce resurse ai nevoie. Daca ai site-ul la inceput, dar preconizezi ca vei avea nevoie de mai mult spatiu si consum in viitor, asigura-te ca alegi un pachet de hosting cu posibilitata de a face upgrade la un pachet superior, in orice moment.

De asemenea, alti factori care ar trebui sa te mai intereseze in vederea achizitiei uni pachet de hosting pentru WordPress, ar fi urmatorii:

Uptime – asigura-te ca providerul ofera un procent ridicat de uptime, de preferinta de minim 99%. Nimeni nu isi doreste sa aiba blogul indisponibil pentru o anumita perioada de timp, perioada in care isi pierde vizite.

Suport tehnic 24/7 – daca se intampla ca ai o problema cu site-ul, este bine sa stii ca ai cui te adresa pentru a obtine o solutionare cat mai repede cu putinta.

Reputatia companiei – una dintre cele mai bune strategii de a reduce anumite posibile neplaceri, este de a afla informatii despre reputatia companiei, despre feedback-uri din partea clientilor care au beneficiat deja de serviciile acesteia. Daca majoritatea clientilor mentioneaza ca au avut o experienta buna cu serviciile companiei, cel mai probabil ca lucrurile vor fi la fel si in cazul website-ului tau.

Hostingul pentru Worpdress este un serviciu ideal pentru stabilitatea nevoilor unui blog. Fara dar si poate, WordPress este una dintre cele mai populare platforme la nivel mondial – datorita acestei popularitati, hostingul pentru acesta este un serviciu foarte util pentru o masa larga de consumatori.

MxHost ofera servicii de hosting pe servere special optimizate pentru WordPress, siguranta si stabilitate, cu posibilitatea de a face upgrade la resurse superioare in orice moment.

 

 

 

 


Lasa un mesaj