fbpx

Am implementat LiteMage cache pe serverele Magento


LiteMage este cea mai noua solutie de full page cache pentru Magento ce functioneaza pe serverele Litespeed. De remarcat este faptul ca Magento este o platforma ideala pentru solutiile e-commerce dar, in acelasi timp, foarte inceata, datorita configuratiei flexibile, cu peste 4 milioane de linii de cod PHP  si peste 2 milioane de configuratii de linii XML.

Datorita acestor configuratii, face ca Magento sa aiba nevoie de resurse superioare pentru o performanta optima. Uneori, chiar si un magazin online de mici dimensiuni necesita un server cu resurse puternice.

Ce este LiteMage cache?

litemage-magento

LiteMage cache salveaza continutul accesat de un utilizator astfel ca, atunci cand il va accesa pentru a doua oara, serverul va raspunde mult mai rapid intrucat va prelua informatiile din cache.

LiteMage include tehnologia ESI (Edge Side Include) ce capteaza toate informatiile ce se schimba de la vizitator la vizitator si multe alte functii ce sporesc performanta vitezei de incarcare a paginilor site-ului construit pe Magento.

Clientii care au achizitionate pachete de hosting pentru Magento, doresc implementarea acestei solutii de cache si nu au primit notificarea printr-un email, sa contacteze echipa de suport tehnic. pentru instalarea gratuita.


 • Gabriel Mihai says:

  Buna ziua, suntem clientii dvs pt gazduire SSD , dar avem nevoie si de o gazduire tip LiteMage, pt 2 magazine online Magento, cum procedam?

  Multumim

  Gabriel Mihai 0723.866959

  • ileana says:

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne contactati printr-un ticket de asistenta sau la telefon pentru a discuta toate detaliile.

Lasa un mesaj