fbpx

Am nevoie de gazduire VPS pentru un site WordPress?


Doar pentru că site-ul dvs. a depășit găzduirea partajată, nu înseamnă că aveți nevoie de un VPS, însă o să dezbatem aceste aspecte în acest articol.

Găsirea unei găzduiri potrivite pentru site-ul dvs. WordPress poate fi uneori copleșitoare, mai ales când aveți atâtea opțiuni în jur. Este important să înțelegeți avantajele și dezavantajele fiecarei găzduiri, pentru a lua decizia corectă, specifică nevoilor dvs.

Ce este găzduirea VPS?

Având site-ul dvs. pe un server virtual privat, alias VPS, înseamnă că îl veți găzdui pe o partiție privată independentă a unui server fizic. Acest lucru vă păstrează fișierele separate de alte site-uri web și înseamnă, de asemenea, că va controla cota setată de resurse.

În ciuda faptului că se află pe același server fizic, aceste containere – sau servere private virtuale – nu împărtășesc resurse între ele. Datorită acestui fapt, dacă un site de pe server începe să consume mai multe resurse, nu va afecta negativ performanța celorlalte site-uri de pe același server. Site-ul dvs. nu va mai fi găzduit într-un mediu în care cât mai multe site-uri pot fi înghesuite pe un singur server. Zilele de partajare a resurselor și de luptă pentru supraviețuire pe un server partajat se vor termina. Timpii de încărcare mai rapizi, capacitatea de a gestiona mai mulți vizitatori și timpul de funcționare îmbunătățit sunt doar câteva dintre beneficiile care îi așteaptă pe cei care aleg gazduirea VPS pentru site-ul lor WordPress.

Un alt avantaj al VPS Hosting este capacitatea de a face upgrade pentru a obține mai multe resurse atunci când este necesar. Modul în care faceți upgrade serverului variază de la un furnizor la altul, dar majoritatea au opțiuni pentru a obține performanța de care aveți nevoie.

Dacă începeți să depășiți găzduirea partajată, un plan de găzduire VPS poate fi alegerea perfectă, însă pentru site-urile WordPress, puteți lua în considerare și găzduirea special construită pentru WordPress.

Ce este găzduirea WordPress?

În timp ce un VPS ar veni preconfigurat pentru uz general, WordPress Hosting este conceput doar pentru WordPress. Există multe modalități de a configura un server și software-ul acestuia. Găzduirea WordPress elimină presupunerile din proces. WordPress este un sistem de management al conținutului (CMS). Puteți instala WordPress și vă puteți crea propriul site web folosind orice tip de gazduire.

Cu găzduirea WordPress sunt permise doar site-urile WordPress pe server. Acest lucru permite serverului să fie optimizat și special configurat pentru platforma WordPress. De multe ori, găzduirea WordPress poate fi mai costisitoare decât găzduirea partajată, însă având în vedere că nu trebuie să pierdeți timp cu sarcinile tehnice și site-ul dvs. va funcționa la un nivel ridicat, se justifică acele costuri.

Găzduirea WordPress gestionată este un serviciu de administrare în care toate aspectele tehnice ale funcționării WordPress sunt gestionate de gazdă. Aceasta include securitate, viteză, actualizări WordPress, backup-uri zilnice, timp de funcționare a site-ului web și scalabilitate. Ideea din spatele găzduirii WordPress gestionate este de a oferi o experiență completă fără probleme, astfel încât să vă puteți concentra pe conducerea afacerii dvs.

Găzduirea WordPress gestionată este un tip special de găzduire care oferă o grămadă de servicii legate de WordPress. Serverul poate fi partajat sau VPS, dar nu ar trebui să conteze, deoarece gazda ar trebui să fie extrem de pricepută la întreținerea serviciului.

Cu atâtea diferite opțiuni de găzduire web pentru site-urile WordPress, probabil că vă întrebați cum știți dacă aveți sau nu nevoie de un plan VPS – sau dacă un plan de găzduire partajat de bază va funcționa bine.

Prin urmare, când vă dați seama dacă aveți nevoie de găzduire VPS pentru site-ul dvs. WordPress?

-Site-ul primește mai mult trafic și se încarcă mult mai greu. Acesta nefiind un lucru rău, asta înseamnă că site-ul dvs prezintă interes și este căutat de potențiali clienți, fiind în creștere. Dacă planul dvs. de găzduire partajat nu suportă traficul în creștere, atunci e timpul să vă gândiți la un plan de gazduire VPS.

-Doriți să aveți mai mult control asupra operațiunilor și să vă instalați propriul software. Un plan de găzduire VPS vă permite să vă configurați setările cum doriți și, de asemenea, să instalați software. Cu alte cuvinte, vă oferă mai mult control asupra modului în care doriți să funcționeze serverul și site-ul WordPress.

-Sunteți îngrijorat în privința securității. Site-urile pe servere partajate sunt mult mai vulnerabile. Dacă creați un site web WordPress care captează datele clienților, atunci securitatea suplimentară ar trebui să fie una dintre primele dvs. priorități. Planurile de găzduire VPS sunt o opțiune excelentă pentru securitate sporită. Pe măsură ce site-ul dvs. web crește în popularitate, acesta devine o țintă mai populară și pentru hackeri. Dacă site-ul dvs. web continuă să fie atacat sau piratat, actualizarea găzduirii dvs. vă poate ajuta să îl păstrați mai sigur.

-Plănuiți să faceți o scalare a site-ului – este absolut normal să doriți să faceți upgrade după ce ați obținut mult mai mult trafic pe site. Un plan de găzduire VPS este alegerea perfectă dacă ați depășit un plan de găzduire partajat și doriți majoritatea beneficiilor unui server dedicat la o fracțiune din cost.

-Site-ul dvs. continuă să scadă sau primiți în continuare erori 500 ale serverului? Dacă depanarea nu rezolvă erorile obișnuite WordPress, atunci poate fi de vină planul de găzduire actual.

Atât găzduirea VPS, cât și găzduirea WordPress sunt comparabile în ceea ce privește costurile, ambele fiind o actualizare de la găzduirea partajată.

Cu prețuri care încep de la 7 EURO puteți oferi instantaneu site-ului dvs. web o creștere a vitezei trecând la unul dintre cele mai bune servicii de găzduire VPS și gazduire WordPress oferite de noi.

Selectarea unei opțiuni nepotrivite vă poate costa atât timp, cât și bani pe termen lung. Alegerea celei mai bune opțiuni de găzduire a site-ului pentru dvs. poate determina siguranța, viteza și fiabilitatea site-ului dvs.

Un plan VPS este o alegere excelentă pentru un site web WordPress. Dacă aveți întrebări despre selectarea celui mai bun plan, oricare dintre membrii echipei noastre de asistență pentru clienți vor fi încântați să vă răspundă la întrebări.

Cu mașinile noastre virtuale, obțineți performanțe ridicate pentru a vă găzdui site-ul WordPress. Datorită RAM-ului, procesorului, capacității de stocare și scalabilității, puteți gestiona vârfurile de trafic și vă puteți adapta VPS-ul pentru a se potrivi nevoilor dvs.

La MxHost oferim planuri VPS diferite pentru a se potrivi nevoilor dvs. pe măsură ce site-ul dvs. crește.

La fel cum nu există niciun restaurant care să-i mulțumească pe toți clienții, nu există nici o soluție magică unică pentru un site web – tipul de găzduire de care aveți nevoie depinde în mare măsură de obiectivele dvs. și de cerințele proiectului dvs. Luați în considerare avantajele și dezavantajele fiecărui tip de găzduire pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.


Lasa un mesaj