Anunt – turneu MxHost Tennis CUP 2020

Suntem bucurosi sa va anuntam ca anul acesta MXHOST este sponsorul principal al turneului MXHOST TENNIS CUP din calendarul ITF, parte a ITF Junior Tour, gazda si organizatorul turneului fiind GS Tennis Club in colaborare cu FRT – Federatia Romana de Tenis. 

Competitia se va desfasura pe terenurile Grand Slam Tennis Club din Bistrita in perioada 6-11 octombrie 2020, turneul fiind cu participare internationala.

MxHost provider de hosting, activ pe piata din 2004, specializat pe oferirea de solutii web fiabile pentru intreprinderile la inceput de drum in experienta lor digitala. MXHOST este o companie care pune accent pe nevoile oamenilor si mai ales al afacerilor online. Experientele sunt unice pentru fiecare client care ne ofera increderea si ne alege ca si furnizor de gazduire, iar noi facem tot posibilul sa oferim servicii premium de gazduire web, adaptate oricarei afaceri.

Privim fiecare experienta ca si pe o oportunitate de a evolua si de a raspunde provocarilor. Intelegem dorinta continua a jucatorilor de a se perfectiona, prin urmare cu acest turneu speram sa contribuim si sa sprijinim tranzitia de la junior la jucator de tenis profesionist.

Suntem constienti ca tinerii jucatori de tenis doresc sa iasa din zona de confort pentru a atinge potentialul maxim de fiecare data cand isi fac aparitia. Acest turneu va fi o oportunitate excelenta de a demonstra acest lucru.

Evenimentul se va desfasura in conformitate cu regulile de siguranta adoptate contextului actual provocat de COVID-19. In incinta complexului se vor respecta toate masurile de sanatate si siguranta in vederea prevenirii contaminarii cu COVID-19. Tinem sa mentionam ca aceasta competitie nu va avea spectatori, din cauza situatiei actuale. Avand in vedere ca tenisul nu necesita niciun contact direct de la persoana la persoana, jucatorii se pot bucura de beneficiile fizice si mentale pe care le ofera acest sport si aceasta competitie.

 

Lasa un mesaj