fbpx

Aplicatie romaneasca de promovare a produselor reduse a magazinelor online


Cu siguranta ai produse preferate pe care le-ai comanda online prin intermediul marilor retaileri romanesti. Majoritatea, cauta pe mai multe magazine sa vada care este cel mai bun pret. De acum insa, lucrurile se simplifica, nu mai este necesar sa cauti, ci vei fi notificat cand apare o reducere.

Un grup de patru romani antreprenori au creat o aplicatie pentru Chrome, numita Cofffre, care permite crearea de liste cu produsele de care esti interesat. In momentul unei reduceri pentru acele produse, cu ajutorul aplicatiei instalate, primesti automat o notificare.

Aplicatia are rolul de a urmari zilnic magazinele inscrise in aplicatie si preturile acestora, iar utilizatorul este anuntat prin email atunci cand este vorba de o reducere la unul din magazine. Se pot crea mai multe liste cu produsele preferate, de la mai multe magazine.

Cofondatorul aplicatiei Cofffre, Razvan Tirboaca, declara ca “Se apreciaza ca exista 5.000 de magazine online in Romania. Alte voci spun ca ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comert. Oricare varianta ar fi corecta insa, numarul lor este foarte mare pentru a putea fi urmarite de o persoana. Cofffre economiseste timp si bani, in acelasi timp. Iti arata reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din Romania si iti ofera o cale usoara de a urmari mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atentioneaza cand un pret mai bun e disponibil“.

In prezent, nou lansata, Cofffre urmareste doar 16 magazine online, printre care Emag, Ikea, Decathlon etc, insa zilnic se adauga noi magazine online. Magazinele care sunt incluse in aceasta aplicatie pot fi diferentiate prin aparitia simbolului Cofffre in browser, in coltul din dreapta a paginii browserului.

Scopul aplicatiei este de a usura cumparaturile online, de a beneficia consumatorii de cele mai bune oferte, dar si de a sprijini magazinele online.


Lasa un mesaj