fbpx

Avantajele unei extensii de domeniu business – .SRL


Noul TLD .SRL este disponibil incepand cu 26 octombrie 2015 si este una dintre extensiile mult asteptate de companiile care folosesc aceasta abreviere.

Adresa de internet a devenit punctul de plecare, de inceput. Inainte de a lua orice decizie de colaborare, achizitie sau parteneriat, cauti pe internet informatii despre compania cu care urmeaza sa lucrezi. In cele mai multe cazuri, numele de domeniu reprezinta primul contact intre companie si clienti sau potentiali parteneri de afaceri.

Adresa web a companiei este prezenta pretutindeni – atat in mediul online, cat si pe cartile de vizita, materiale promotionale, cat si in adresele de email. Prin urmare, companiile ar trebui sa acorde o importanta sporita alegerii numelui potrivit de domeniu web.

.SRL este o noua extensie de domeniu disponibila, specifica pentru companiile care au o forma legala SRL.

De ce ar trebui sa alegi un domeniu .SRL?

Sunt cel putin trei motive importante. In primul rand, extensia .SRL este mult mai precisa decat .COM sau .RO.

In al doilea rand, armonizeaza dinamica pietei si conecteaza compania cu clientii si partenerii de afacere.

In al treilea rand, avand in vedere faptul ca doar companiile cu o forma legala pot inregistra un domeniu .SRL, acest fapt va dovedi un plus de incredere si siguranta in randul consumatorilor.

De asemenea, cu ajutorul extensiei, o afacere online se prezinta direct ca o companie, insa independenta de o locatie statica. In acelasi timp, extensia .SRL este memorabila, usor de retinut si intuitiva. Astfel, domeniului web poate fi chiar numele companiei inregistrate.

Marile companii la nivel international care folosesc SRL ca forma legala, precum Visa, Amazon, Ebay sau Chanel si-au inregistrat deja brandul cu extensia de domeniu .SRL.

 


Lasa un mesaj