Backup-ul – necesitate sau precautie?


Lumea virtuala este expusa la vulnerabilitati ale datelor  daca acestea nu sunt securizate corespunzator. Intr-un post anterior am prezentat importanta Certificatelor SSL, referitoare la siguranta datelor, insa mai este o metoda esentiala pentru protejarea datelor, si aceasta este Backup-ul.

Ce este solutia Backup?

Backup-ul reprezinta un proces de copiere constant al datelor, pentru a putea fi restaurate in cazul in care cele originale se pierd sau sunt distruse. Compania de hosting efectueaza backup-uri periodice, dintr-o data anterioara la care datele au fost valide.

Exista numeroare intruziuni prin care se pierd date, pornind de la un virus ce poate corupe informatiile sau chiar defecta hardware-ul, cat si prin stergerea eronata a acestora.

In consecinta, Backup-ul si recuperarea acestuia reprezinta o reala necesitate a intregii securitati a unui sistem. Prin aceasta metoda, va veti recupera usor si rapid datele pierdute.

In calitate de Gold Partener R1Soft, va oferim un serviciu de backup profesional care va protejeaza datele de pe server. Serviciul de Backup R1Soft este oferit gratuit in cadrul pachetelor de gazduire web, gazduire reseller si servere VPS pe tehnlogie OpenVZ.


Lasa un mesaj