Bucura-te de evolutia blogging-ului – .BLOG disponibil

N-a fost niciodata un moment mai potrivit de a incepe un blog, utilizand domeniul perfect. .Blog este acum disponibil pentru inregistrare, la costul de doar 33.9 euro anual!

In prezent, blogging-ul este una dintre cele mai vaste activitati in mediul online, cu milioane de bloguri active la nivel mondial si milioane de postari zilnice.

De ce domeniul .Blog?

In primul rand, utilizand domeniul .blog iti vei arata activitatea inca din numele website-ului. In al doilea rand, pentru ca blogging-ul a devenit, dintr-un jurnal online intr-un continut cu esenta care alimenteaza internetul.

De asemenea, utilizatorii comunitatii WordPress, platforma destinata bloggerilor, se preconizeaza ca vor utiliza domeniul .blog pentru a-si afirma prezenta online.

Va fi domeniul .blog mai bine indexat?

Este o intrebare care, in randul bloggerilor si nu numai, inca nu are un raspuns concret. Se speculeaza insa ca bloggerii, atat cei noi cat si cei existenti in mediul online, vor opta pentru aceasta extensie in defavoarea celor clasice, precum .com, .eu, .ro.

De mentionat este faptul ca nu doar bloggerii sunt targhetati pentru aceasta extensie, ci si companiile sau orice website ar trebui sa aiba un blog. in acest sens, se poate pastra extensia principala iar de pe domeniul .blog doar sa fie redirectionat traficul. In prezent, peste 60% din companiile care un website au si un blog aditional.

Lasa un mesaj