Bun venit, .Online!


Cel mai asteptat TLD al tuturor timpurilor, .ONLINE,  devine de astazi, disponibil pentru inregistrare.

O adresa web .online creeaza o identitate online memorabila, afirma prezenta prin conectarea cu partenerii, clientii si alti interlocurori de pe internet.

De ce ar trebui sa iti pastrezi brandul .online?

Deoarece numele este recunoscut in 24 de limbi, ca fiind sinonim cu conectivitatea la internet. Extensia se combina perfect cu orice nume ai alege, din orice industrie, fiind una dintre cele mai intuitive nume, indifrent ca este vorba despre tehnologie, finante, moda sau mancare.

Afirma-ti prezenta online cu noul brand .ONLINE si conecteaza-te cu lumea intreaga! Cu aceasta extensie, vizitatorii website-ului tau au un avantaj in a retine un nume usor de memorat, intuitiv si versatil, ce marcheaza convergenta dintre lumea offline si era digitala.

Ai putea inregistra numele afacerii tale .ONLINE sau ai putea inregistra diverse sortimente de produse individuale, pentru a fi in fata concurentei. Fiind printre primii proprietari de website-uri care inregistreaza un domeniu .ONLINE, ai sanse mai mari sa gasesti domeniul potrivit sau sa protejezi brandul deja existent cu alte extensii.

Cat costa un domeniu .ONLINE?

Inregistrarea domeniului .online prin MxHost are un cost anual de 44 euro+TVA.


Lasa un mesaj