Bun venit, .SITE!

.SITE este un nou TLD, disponibil din 15.07.2015 spre inregistrare – deschis spre mediul online, cu posibilitati nelimitate si fara restrictii, este extensia ideala pentru orice website; ideal pentru organizatii sau chiar afaceri sau hobby-uri individuale.

Indiferent daca esti un proprietar de afacere proprie sau angajatul unei companii sau a unei corporatii, numele site-ului este cel mai important pentru identificarea destinatiei si posibilitatii de contact, din orice colt al lumii.

De ce sa inregistrezi un domeniu .SITE?

Cu peste 270 de milioane de domenii inregistrate la nivel global, numele dorit de domeniu poate fi deja achizitionat cu clasicele extensii. Cu certitudine, .SITE este una dintre cele mai asteptate extensii. De ce? Pentru ca este simplu de retinut, este un nume recunoscut la nivel mondial, intuitiv si ofera o gramada de posibilitati de nume pentru inregistrat. Mai mult decat atat, peste 250.000 de domenii deja inregistrate au in compozitie cuvantul “site”.

Inregistreaza un domeniu .SITE prin MxHost, la un cost promotional, de doar 21.9 euro! promotia este valabila pana la 31 august 2015 si se aplica doar pentru primul an de inregistrare.

Lasa un mesaj