fbpx

Care sunt elementele esentiale ale unui eCommerce hosting


Ai un magazin online Magento si cauti un plan de hosting conceput pentru a maximiza functionalitatea si administrarea site-ului de eCommerce? Indiferent ca esti incepator sau ai deja un magazin online productiv, intotdeauna vei dori si vei avea nevoie sa te asiguri ca solutia de gazduire eCommerce o sa iti ofere toate facilitatile si functiile necesare.

Caracteristicile unui plan de eCommerce hosting necesare, care vor stimula magazinul online

 

MxHost ofera pachete de gazduire Magento special concepute pentru maximul de performanta pentru toate magazinele online mici, medii sau mari, care ofera toate 10 caracteristici necesare functionarii optime:

1. Spatiu pe disk/Resurse – in functie de marimea magazinului online, este necesar pentru stocarea fisierelor media, fotografii, afisare de produse, baze de date etc.

2. Trafic necontorizat

3. Versiune PHP – PHP este cel mai utilizat limbaj de scripturi. este instalat direct pe server si ofera o siguranta accesibila, superioara. Pentru un maxim de beneficii, se recomanda utilizarea celei mai recente versiuni PHP, deoarece este constant actualizat pentru bug-uri si vulnerabilitati.

4. Certificat SSL – un SSL asigura securitatea domeniului, mai exact a conexiunii dintre browser si server.

5. Securitate – pe langa SSL, gazduirea web include si alte facilitati de securitate precum Firewall si protectii DDoS.

6. Backup – este o alta solutie decat stocarea interna. Se refera la crearea unei copii de rezerva pe un server extern, pentur a putea fi preluata imeidat in caz de infectare cu virusi, stergerea unor fisiere din eroare umana, defectare harware sau orice alt potential motiv.

7. Panou de control – panoul de control al unui pachet de gazduire ajuta la efectuarea fiecarei sarcini asociate magazinului online intr-o maniera mult mai simpla si accesibila: configurare, instalare, creare adrese de email, upload fisiere etc.

8. Ip dedicat

9. Redis Cache +Nginx proxy & Apache Web Server – tehnologii ce ajuta la imbunatatirea viterei de incarcare a magazinului online Magento.

10. Suport inclus – suportult ehnic este indispesabil pentru un serviciu de gazduire, pe care furnizorul sa il puna la dispozitie exact atunci cand magazinul tau online are nevoie pentru o functionalitate de 100%. MxHost asigura suport tehnic prin intermediul telefonului, live-chat si a ticketelor de suport, care sunt prioritate.

Asadar, magazinul tau online Magento este gata pentru vanzarea profesionala? Acceseaza pagina cu pachetele de hosting eCommerce Magento de la MxHost si alege pachetul potrivit, cu migrare gratuita de la alt furnizor.

 

 

 


Lasa un mesaj