Ce să iei în considerare cand alegi un plan de reseller hosting?


Majoritatea companiilor de găzduire web au pachete de reseller disponibile. Cu furnizorul de găzduire potrivit de partea dvs. puteți oferi cea mai bună experiență posibilă clienților dvs. În calitate de reseller hosting, veți achiziționa un pachet de găzduire de la un furnizor de găzduire și veți plăti o taxă pentru acel spațiu pe server, după care veți putea revinde acele servicii propriilor clienți.

Găzduirea de tip reseller a devenit destul de populară în rândul companiilor de toate dimensiunile. Prin vânzarea acestui tip de găzduire puteți construi relații cu clienții pe termen lung și să fie o bază pentru pornirea unei noi afaceri. Luați în considerare că în calitate de reseller, toate serviciile sunt dictate de furnizorul de găzduire, așa că trebuie să alegeți un furnizor puternic și cu o reputație bună.

În acest articol, voi prezenta câteva lucruri la care să fiți atenți când alegeți un furnizor pentru afacerea dvs. de reseller hosting și ce pași să urmați înainte de a deveni reselleri de găzduire:

-Cercetați companiile de găzduire web pentru a stabili care dintre acestea oferă găzduire resellerilor

-Luați în considerare câți clienți credeți că puteți adăuga în noua dvs. companie. Aceasta va determina pachetul de care veți avea nevoie.

-Stabiliți tipurile și dimensiunea pachetelor pe care le veți oferi clienților dvs.

-Stabiliți prețul la care veți vinde pachetele dvs.

-Comparați planurile de găzduire oferite de reselleri, pentru a determina care dintre acestea se potrivesc cel mai bine nevoilor și bugetului dvs.

-Alegeți și comandați pachetul de reseller care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

-Urmați instrucțiunile furnizate de gazda web pentru a configura fiecare pachet pe care îl veți oferi clienților dvs.

-Începeți să vă comercializați noua afacere și să obțineți noi clienți

-Sprijiniți-vă noii clienți și urmăriți-vă evolutia afacerii.

Acum că v-ați dat seama de ce aveți nevoie și care sunt pașii, va trebui să luați în considerare câteva aspecte pentru a nu da greș cu furnizorul ales:

1.Rata de uptime trebuie să fie cât mai ridicată, deoarece va decide timpul de funcționare și disponibilitate al serverelor furnizorului. Dacă serverele nu funcționează, clienții vor fi offline și asta va aduce consecințe dezastruoase. Alegând un pachet de găzduire care promite rate ridicate de disponibilitate de până la 99,9%, puteți oferi companiei dvs. cele mai mari șanse posibile de succes.

2.Nivel ridicat de performanță – performanța fiind un factor crucial pentru orice site web, trebuie să vă asigurați că furnizorul e preocupat de acest lucru și poate oferi viteze mari de încărcare a paginilor. Vă doriți clienți care pot obține conversii și cărora nu le este afectat clasamentul în rezultatele motoarelor de căutare.

3.Scalabilitate – vreți pachete care vă permit să creșteți și vă oferă posibilitatea să faceți upgrade când aveți nevoie. Alegeți o gazdă cu o gamă largă de pachete disponibile pentru a vă putea potrivi cu baza de clienți în creștere. La MxHost am proiectat o varietate de pachete pentru reselleri. Pentru start-up-uri este disponibil pachetul Basic Cloud. Acest pachet este ideal dacă vizați clienți cu cerințe de găzduire mai minimaliste sau bugete mai restrânse. De asemenea, pachetul Personal Cloud este potrivit pentru proiectele online medii. Pentru cei care vor să atragă atenția marilor companii cu cerințe mai exigente Pachetele Business Cloud și Power Cloud sunt ideale. Resursele oferite sunt puse la dispoziție pe website, însă dacă aveți cerințe speciale, puteți solicita oferte personalizate.

4.Posibilitate de gestionare a propriilor pachete – include crearea mai multor planuri care să corespundă nevoilor publicului țintă. Diferite companii au nevoi diferite. Aceste cerințe pot fluctua în timp, de exemplu în perioadele de creștere. Oferind diferite niveluri de pachete de găzduire, vă puteți maximiza atracția și vânzările.

5.Panouri de control puternice, dar ușor de utilizat – panourile de control puternice, cum ar fi combo-ul cPanel și WHM, oferă instrumente de gestionare ușor de utilizat pentru afacerea dvs. de găzduire. Acestea permit distribuitorilor să creeze pachete și conturi de găzduire și să le gestioneze. Puteți chiar oferi clienților dvs. propriul panou de control, astfel încât aceștia să se poată conecta și să-și gestioneze propria găzduire.

6.Suport tehnic de calitate – atunci când ești responsabil de alte site-uri web, e absolut esențial să ai asistență tehnică la dispoziție în caz de probleme. Furnizorul de gazduire trebuie să vă ofere posibilitatea să îi contactați la orice oră prin diferite metode, email, LiveChat, telefonic.

7.Recenzii ale clienților – aflați ce spun clienții lor despre fiabilitatea companiei, asistența tehnică a acesteia, disponibilitatea lor și ce părere au alți distribuitori despre găzduirea acesteia. Dacă consensul general e pozitiv, atunci ar putea fi alegerea potrivită.

Găzduirea reseller poate deveni o afacere profitabilă pentru antreprenori și o componentă valoroasă pentru dezvoltatorii care doresc să găzduiască site-urile web ale clienților ca parte a serviciilor lor. A fi reseller de hosting înseamnă multă responsabilitate și pentru că știm ce înseamnă acest lucru pentru clienți, ne asigurăm că afacerea lor este online tot timpul, pentru că se bazează pe noi. Sunteți în căutarea unui reseller hosting de încredere? Consultați pachetele noastre disponibile.


Lasa un mesaj