Cele mai comune greseli pentru incepatorii WordPress


Cu certitudine, Worpdress este platforma ideala pentru constructia primului website pentru incepatori, si nu numai. Cu toate acestea, utilizatorii neexperimentati, fac unele greseli in constructia unui website.

Prin urmare, iata ce ar trebui sa urmezi, pentru a evita sa faci aceleasi greseli ca si cele mai comune intalnite in randul utilizatorilor Worpdress incepatori.

Nu alege o tema invechita sau neactualizata recent

Atunci cand cauti tema perfecta pentru website-ul tau, vei gasi mii de posibilitati. Care insa este insa cea potrivita pentru site-ul tau? Din pura preferinta, uneori s-ar putea sa o alegi pe cea care arata mai bine insa, de la un developer necunoscut cu putine review-uri sau chiar deloc. Recomandarea este sa nu folosesti o astfel de tema, mai degraba folosesti o tema gratuita de la developeri cu review-uri pozitive. Desigur, se recomanda a se instala teme preluate din surse sigure deoarece o mare parte din temele gratuite vin instalate cu programe de tip malware.

Foloseste date de conectare puternice

La instalarea WordPress-ului se va solicita un user si o parola. Pentru a preveni orice posibil atac din partea hackerilor, trebuie sa folosesti o parola puternica de acces, deoarece parolele simple, precum nume sau date de nastere sunt usor de identificat.

Nu uita de paginile esentiale ale unui website

In afara de paginile de continut, este esential sa ai o pagina cu informatiile de contact, unde utilizatorii te pot gasi. De asemenea, aceasta este ideala si pentru motoarele de cautare.

Linkurile permanente

Actualizeaza linkurile care vor fi permanente, in asa fel incat sa fie user-friendly si care sa se identifice cu continutul website-ului.

Instaleaza plugin-uri SEO

Odata realizat, site-ul are nevoie de vizite. Cel mai mult trafic poate veni de pe motoarele de cautare, motiv pentru care ai nevoie de SEO. Pentru usurinta, poti instala plugin-uri SEO care sa ajute la indexarea paginilor.

De retinut este insa faptul ca un website Worpdress are nevoie de fie in permanenta intretinut si se recomanda a se efectua update cat mai curand posibil apare o noua versiune. Acest lucru este esential, intrucat, cu fiecare update, se elimina vulnerabilitati noi descoperite. Acest lucru este valabil, de asemenea, si pentru plugin-urile instalate.

MxHost ofera o solutie de gazduire special optimizata pentru platforma WordPress. De asemenea, pune la dispozitie Softaculous in cPanel, de unde se pot instala diverse CMS-uri disponibile, cu un simplu click.


Lasa un mesaj