fbpx

Certificat EV SSL acum la MxHost


Intotdeauna am pus pus pe primul loc securitatea si confidentialitatea datelor clientilor nostri. Astfel ca incepand cu luna octombrie 2010 MxHost a trecut la cea mai noua tehnologie de criptare a datelor care garanteaza si autenticitatea siteului mxhost.ro, certificatul SSL EV ( Extended Validation Certificate ) .

Astfel cand vizitati site-ul mxhost.ro pe conexiune securizata in browser va fi afisata cu verde numele companiei care administreaza siteul, implicit Net Design SRL in cazul nostru. Toate datele transmise prin conexiune securizata sunt criptate in reteaua internet astfel sunt ferite de a fi interceptate sau alterate.

Certificatele SSL Extended Validation (EV) se refera la un nou set de standarde prin validarea entitatii inainte de a emite un certificat. Principalele obiective pentru certificatele EV sunt atat creste increderii utilizatorilor in tranzactiile online cat si pentru a reduce amenintarea atacurilor phishing. Certificatele EV vor permite utilizatorilor sa afle proprietarul adevarat al site-ului la care sunt conectati.

MxHost in calitate de partener GlobeSSL poate sa ofere clientilor si certificate SSL EV pe langa cele standard. Pentru informatii privind comanda si activarea unui certificat SSL va rugam sa contactati departamentul comercial.


Lasa un mesaj