fbpx

Certificatele SSL va propulseaza in clasamente


Google a anuntat luna aceasta faptul ca site-urile ce contin criptarea HTTPS -disponibila exclusiv prin certificatele SSL– vor fi mult mai bine clasate in listele de cautare.

Datorita faptului ca Google este, de departe, cel mai mare motor de cautare, traficul  major, pornind de la site-uri personale pana la comert online, este coordonat de acest motor de cautare.

Pe scurt, sa detii un certificat SSL este o optiune benefica. Pe langa criptarea prin HTTPS, ce protejeaza identitatea, intimitatea si datele vizitatorilor,  SSL si pastreaza integritatea datelor atat a site-ului dvs. cat si ale vizitatorilor, fara ca acestea sa poata fi modificate.

Prin acest anunt, Google doreste sa incurajeze administratorii site-urilor sa treaca de la protocolul  HTTP la criptarea HTTPS.

Certificatele de inalta siguranta, precum Globe EV SSL sau Wildcard SSL, garanteaza,de asemenea, identitatea, astfel incat clientii vor stii cine tu sustii ca esti.

Mai mult decat atat, pe langa securizarea site-ului, noi va oferim posibilitatea de a securiza si comunicatia prin email, astfel ca puteti trimite si primi mesaje intr-un mediu securizat. Email-urile nesecurizate pot fi usor interceptate in retea si citite de persoane neautorizate, chiar si atunci cand verificati emailul printr-o retea wireless publica.

Poti opta acum pentru achizitionarea unui certificat SSL, accesand pagina noastra– beneficiezi de cele mai bune preturi, incepand de la doar 15€ . Securizeaza-ti acum datele!


Lasa un mesaj