fbpx

Chrome 71: Google interzice anunțurile si site-urile abuzive

chrome-71

Google a lansat, în data de 4 decembrie 2018, noua versiune a navigatorului web Chrome 71. Acesta detine o protecţie îmbunătăţită, menită să protejeze utilizatorii de publicitatea agresivă si de site-urile ce prezintă conținut abuziv, potrivit anunţului făcut recent de directorul de produs de la Google, Vivek Sekhar .

Google Chrome 71 va utiliza funcţia de filtrare a site-urilor abuzive, eliminând astfel toate anunţurile de pe site-urile cu “experienţe abuzive persistente” si restricționând până si accesul la acel site.

Aplicatia de blocare a anunțurilor deținută de Google se bazează pe instrucțiunile așa-numitei “Coalition for Better Ads“, o asociație a diverselor companii de internet și a asociațiilor din industrie, care au numit diferitele anunțuri necorespunzătoare și care verifică în mod constant conținutul site-urilor și al anunțurilor publicate.

Chrome este un navigator web de tip open source dezvoltat de compania Google. Prima versiune pentru sistemele de operare Microsoft Windows a apărut pe 2 septembrie 2008, în 43 de limbi si la ora actuală este cel mai utilizat browser din lume.


Lasa un mesaj