Sep 4th Noile costuri la licentele cPanel incepand cu 1 septembrie 2019

Incepand cu 1 septembrie 2019, cPanel a anuntat ca ofera licentele doar pe baza conturilor create. Pana acum, contravalorii unei licente cPanel, clientii puteau avea un numar nelimitat de conturi cPanel. De acum inainte insa, noile preturi se bazeaza pe numarul de conturi create.   Noile preturi la licentele cPanel incepand cu 1 septembrie ... Lees verder »

May 25th Am updatat Politica de Confidentialitate a Datelor

Am updatat Politica de Confidentialitate a Datelor conform noului Regulament GDPR - informatii aici

Aug 18th ROTLD – anunț despre plata de mentenanță anuală la domenii .ro

ICI București – ROTLD a anunțat, din nou, intenția de a introduce taxă de mentenanță anuală la domeniile .ro achiziționate pe perioadă nedeterminată. Atenție – a nu se confunda cu domeniile .ro achiziționate pe perioadă anuală, care vor funcționa exact pe același principiu până acum și care, nu intră sub incidența taxei ... Lees verder »

Jan 3rd Pentru Google certificatul SSL nu va mai fi optional .

Criptarea HTTPS a devenit atat de importanta incat browserele web incurajeaza proprietarii de website-uri sa ia masuri in aceasta privinta. De exemplu, incepand cu ianuarie 2017, Chrome va distinge site-urile care au instalat sau nu un SSL printr-un mesaj de atentionare.Incepand cu ianuarie 2017, Chrome 56 va afisa un semn distinctiv ... Lees verder »