Dec 6th Ajustare de pret licente cPanel

Stimate client,    Va informam prin acest e-mail faptul ca cPanel a anuntat o ajustare a prețurilor pentru licențe incepand cu 01.01.2024.    Datorită relației noastre strânse cu cPanel, avem posibilitatea să vă oferim tarife preferențiale, chiar mai avantajoase decât furnizorul ... بیشتر »

Nov 29th Actualizare costuri Serviciu Backup

Dorim sa va informam ca tariful serviciului de backup se va modifica , prețul actual nefiind schimbat de mai mult de 12 ani timp în care compania noastră a susținut toate creșterile de costuri operaționale .   Planul standard de backup va costa 15 euro/ luna + TVA si va include o licența de backup și un spațiu de 150 GB pe un server ... بیشتر »

Nov 20th Actualizare costuri Suport Tehnic

Dorim sa va informam ca prețurile serviciile de Suport Tehnic vor fi modificate, prețul lor nefiind schimbat de mai mult de 12 ani timp în care compania noastră a susținut toate creșterile de costuri operaționale : Planul Suport Tehnic Standard isi va modifica pretul începând cu data de 01/02/2023 la 30 euro la VPS si 45 Euro la ... بیشتر »

Jul 20th Modificare cost IP dedicat

Incepand cu data de 1 August 2022, ca urmare a schimbarilor de natura economica din piata si a cresterii masive a costurilor, am fost nevoiti sa modificam costul ip-urilor dedicate.

Totusi, am incercat ca modificarea sa fie cu impact cat mai mic asupra dumneavoastra, fapt pentru care am plafonat costul unui ip dedicat la 2 euro + TVA / luna.

Jun 23rd Dezactivare globala Horde din motive de securitate

In ultimele saptamani au fost descoperite numeroase vulnerabilitati ale clientului de email Horde, acestea au fost anuntate intre timp si de catre echipa cPanel.Dupa discutii directe cu echipa cPanel am luat decizia de a dezactiva clientul de email Horde din motive clare de securitate.Nu exista clienti afectati, insa cunoscand aceste informatii, ... بیشتر »