De ce sa folosesc un VPS, ce beneficii am ?

VPS-ul ( Virtual Private Server)  oferă un bun echilibru între controlul total ( privilegii de acces root), şi un buget  strans. Având un VPS este exact ca un server dedicat.
Principalele benficii sunt:
- Acess root
- Libertatea de a instala orice de software şi de a configura serverul  aşa cum doriţi dumneavoastră.
- Securitate.  Într-un mediu tradiţional comun de hosting, un cont poate da posibilitatea de a accesa alte fişiere, atunci când nu este asigurată în mod corespunzător securitatea fisierelor. Un cont VPS (spaţiu pe disc, memorie) este total izolat, pentru că fiecare VPS este situat în cont propriu "mediu virtual". Alte VPS conturi nu pot accesa fişierele de date, nici în memorie. Vei avea propria copie a Apache, server DNS, server de baze de date, şi server email.
- Resurse garantate . Gazduirea VPS  utilizează tehnologia de virtualizare, care oferă garanţie de bună execuţie la contul dvs. VPS, astfel încât, indiferent de ce alte VPS-uri fac, serverul dvs. VPS mediu va continua să primească procentul garantat de procesor, memorie şi resurse de reţea.
Deoarece VPS vă oferă acces deplin de root, puteţi să setaţi orice servicii, sau daemon doriţi, cum ar fi server DNS, servere de e-mail, servere de web, Java Servlet, servere de baze de date şi mai multe. Imaginaţi-vă având un server dedicat cu acum la un preţ foarte accesibil.

Răspunsul a fost util?

 Tipărire

V-ar mai putea interesa și

Cine administreaza serverele VPS ?

Administrare serverelor VPS este facuta de client, in acest moment nu oferim servere VPS cu...