Comunica online cu pacientii alegand un domeniu .Doctor

De acum inainte, medicii din intreaga lume si nu numai, pot comunica online cu pacientii lor prin intermediul unui domeniu web .doctor, disponibil spre inregistrare incepand cu 2 noiembrie. Indiferent ca ai un website de prezentare a activitatii medicale, oferi sfaturi utile pentru sanatate, au un blog in domeniul medical, .doctor este alegerea perfecta pentru exprima tipul de activitate.

De ce sa alegi extensia .doctor?

Ai posibilitatea sa un website personalizat prin intermediul caruia sa pastrezi legatura cu pacientii.

Este o extensie personalizata care exprima domeniul de activitate, nu este o extensie clasica.

Ofera incredere – termenul “doctor” simbolizeaza ingrijire, maiestrie, sanatate.

Poti crea un brand online – de exemplu numeletau.doctor.

Toate industriile, inclusiv industria medicala si farmaceutica se indreapta tot mai mult spre mediul online, astfel incat piata devine tot mai competitiva. Astfel, creand un brand online original cu o extensie .doctor, este un pas important pentru marketing si promovare.

In plus, nu trebuie neaparat sa ai calificare medicala pentru a inregistra un domeniu .doctor. termenul de “doctor” are mai multe conotatii, astfel incat poti fi doctor in literatura, in drept, in aproape orice domeniu.

Daca in trecut alegerea unui nume de domeniu era dificila intrucat erai constrans de a alege din extensii limitate precum .ro, .com, eu sau .net, acum brandurile au posibiliatea de a alege din sute noi extensii de domenii, printre care noua extensie .doctor.

Lasa un mesaj