Conectează-te online cu tot restul lumii cu .NEWS și .LIVE

Au trecut vremurile în care veștile și noutățile se transmiteau prin intermediul radio-ului sau a ziarului de dimineață. În acele zile informația era trasmisă și consumată. în general, prin intemrediul televiziunii, a presei și a radio-ului.

Astăzi, însă, totul este schimbat. Internetul a revoluționat lumea și modul de transmitere a informațiilor. Acesta a deschis noi căi de acces la informație precum și modul de căutare a informațiilor relevante pentru fiecare dintre noi.

Trăim într-o lume în care utilizatorul are acces la înformație în timp real, având la dispoziție setări și dispozitive avansate de receptare a informației. Din acest motiv. TLD-urile .NEWS și .LIVE sunt un canal perfect de redare a informației căte utilizator în timp util și real.

.NEWS – Știai că sunt înregistrate pentru 222.500 de domenii .news la nivel global? Este un domeniu web perfect pentru jurnaliști, ziare online, editori, bloggeri, organizații online, departamente de PR sau pentru oricine dorește să împărtășească noi informații cu audiența. Pe rețeaua de socializare Linkedin sunt peste 107 mii de grupuri și companii asociate cu extensia .news. Prin intermediul unui astfel de site se pot transmite comunicate de presă, noutăți de ultimă oră, tendințe sau rapoarte.

.LIVE – cu ajutorul acestui nume de domeniu utulizatorii pot transmite informații de la evenimentele la care participă, în timp real. Acesta poate fi folosit de către artiști și interpreți, ligi sportive, difuzări media sau de către oricine altcineva care dorește să promoveze ceva în timp real. La nivel mondial sunt înregistrate peste 143.500 de domenii .live din care cei mai mulți proprietari ar fi muzicieni sau formații de muzică. Folosind o astfel de extensie, se poate crea o combinație între prezența online și viața socială de pe Facebook.

Schimbul de informații și nevoia permanentă de noi experiențe pentru utilizator poate fi un bun moment prielnic pentru înregistrarea unui domeniu .news sau .live. În timp ce streaming-ul online este în tendințe pe rețelele de socializare, aceste extensii nu fac decât să aducă un plus de valoare prezenței online.

MxHost înregistrează domenii .live și .news la costuri promoționale.

 

 

Lasa un mesaj