fbpx

Conferinta anuala Cpanel 2013


Ca in fiecare an luam parte la cele mai importante evenimente din industria web hosting; in perioada 30 septembrie – 2 octombrie a avut loc in New Orleans ( USA ) conferinta anuala Cpanel, unde am intrat in contact cu o mare parte din companiile importante care activeaza in acest sector. Aceasta a avut loc la hotelul Sheraton New Orleans chiar in centrul renumitului cartier francez.

Evenimentul a inceput luni 30 septembrie cu o petrecere de deschidere, aceasta a avut loc pe vasul Creole Queen, toti participantii avand parte de o scurta croaziera pe Mississippi, apoi seara s-a incheiat cu un cocktail la Masquerade, un cunoscut local din centrul de afaceri din New Orleans.

Creole-Queen

Marti si miercuri ( 1 si 2 octombrie ) a avut loc mai multe sesiuni printre care cele mai importante se regasesc:

cPanel si IPv6 , subiect dezbatut de Phil King Product Owner – cPanel, Inc.

Proiectul CentOS care a implinit anul acesta 10 ani; perioada care spune Karanbir Singh ( Project Lead – The CentOS Project ) ca a fost foarte interesanta si productiva, insa abia ce urmeaza va fi cu adevarat interesant pentru industria din web hosting.

Cum supravietuiesti unui atac DDOS si ce ar trebui sa stie orice firma de gazduire web; a fost un alt subiect prezentat de Matthew Prince ( CEO – CloudFlare ) . In aceasta sesiune s-a discutat despre numarul tot mai mare de atacuri DDOS, despre tehnicile care sunt intr-o permanenta schimbare precum si marimea tot mai mare a unui astfel de atac.

Cu aceasta ocazie CloudFlare a lansat un nou serviciu pentru parteneri, iar MxHost in calitate de partener il va prezenta si oferii tuturor clientilor in perioada urmatoare.

Tema principala a evenimentul de anul acesta s-a axat pe trecut, prezent si viitor in industria de webhosting; primul keynote de marti avand ca si subiect “If I Knew Then What I Know Now ” prezentat de Robert Marsh President and CEO of eSigns.com.

In  discurs el a subliniat ca poti sa ai incredere in clientii tai; daca esti deschis, corect si transparent fata de ei, acestia vor lucra pentru tine exact asa cum lucrezi si tu pentru ei.

Peter Pollock, autorul cartii ” WebHosting pentru incepatori / Web Hosting for Dummies”, a subliniat si el faptul ca companiile ar trebui sa simplifice termenii de gazduire web, astfel mai multi utilizatori ar putea intelege aceasta industrie.


Lasa un mesaj