cPanel plugin ce simplifica lucrurile – Softaculous


cPanel & WHM este unul dintre cele mai utilizate instrumente in industria web hostingului. Este atat de folosit datorita complexitatii acestuia atat pentru utilizator cat si pentru furnizor, caruia ii permite sa isi imparta resursele serverului.

Printre cele mai impresionante caracteristici cPanel este abilitatea de a incorpora o multitudine de caracteristici addon. Printre cele mai indragite plugin-uri pentru furnizorii de hosting sunt Cloudflare si WordPress. Totusi, exista si anumite plugin-uri care te pot ajuta sa descarci plugin-uri.

Softaculous

Cu milioane de utilizatori activi, Softaculous este liderul auto-installerilor in industria web hostingului. Pluginul detine o librarie cu peste 340 de scripturi, si majoritatea vin cu demo-uri active.

Printr-un simplu click, se poate instala orice CMS, pentru orice nisa – de la bloguri  (WordPress, OpenBlog etc), portaluri (Drupal, Joomla etc), forumuri (MyBB, phpBB etc), email (Rounndcube, SquirrelMail etc), comert online (PrestaShop, Magento etc) si multe altele.

Cu acest plugin salvezi timp si energie, este extrem de util pentru cei care vor sa isi creeze propriul site.


Lasa un mesaj