fbpx

Cum instalezi platforma WordPress?


Revenim la seria despre modul în care îți poți crea un site web în 30 de minute, iar articolul de astăzi va fi unul extrem de practic. Acest tip de articole sunt identificate, în general, în secțiunea de suport a unor site-uri, însă noi am decis că ar fi mai folositor pentru toată lumea să știe cum să instaleze bine-cunoscuta platformă WordPress! 

 

Când spunem WordPress, ne referim la WordPress.org, platforma open-source renumită la nivel mondial și folosită de peste 33% din site-urile lumii. Uneori, când auzi că WordPress este gratuit și apoi intri pe WordPress.com, s-ar putea să ai un mic șoc – ei bine, cele două instrumente sunt diferite, iar noi ne referim când vorbim despre WordPress la platforma WordPress.org! 

 

Aceasta necesită instalare, însă stai fără griji, tutorialul pe care l-am pregătit pentru tine este simplu și ușor de pus în practică. Poți să salvezi acest articol pentru a te asigura că îl găsești oricând mai ai nevoie de a instala platforma WordPress pe un nou domeniu!

 

Deschide Cpanel și loghează-te cu datele primite de la provider-ul tău de hosting

Dă scroll în josul paginii până ajungi la script-ul WordPress

Apasă pe butonul ”Install Now”

Urmează instrucțiunile din poza 4 – completează cu propriul domeniu, șterge conținutul din directory și completează user-ul și parola de admin!

Setează numele website-ului tău și descrierea acestuia

Alege o temă – acest lucru poate fi făcut și mai târziu, dar dacă tot ai început, ar fi păcat să nu faci totul deodată!

Apasă pe butonul ”Quick Install”

 

Cât de simplu a fost! Bineînțeles, există și metode mai complicate de instalare a platformei WordPress, însă noi am vrut să ne asigurăm că o primești pe cea mai simplă dintre acestea! Procesul durează câteva minute iar apoi o să poți începe să lucrezi la propriul tău website!

Rămâi pe blogul nostru pentru a te asigura că nu pierzi nicio postare! Seria noastră: ”Cum să creezi un website în 30 de minute” prinde contur! 

Intră pe site-ul nostru pentru a vedea ce produse îți oferă MxHost pentru site-ul tău web!


Lasa un mesaj