Cum poti deveni reseller hosting


Dacă ești un web designer freelancer și vinzi lunar găzduire la clienții tăi sau pur și simplu dorești să-ți deschizi o afacere de gazduire web, atunci ideea achizitionarii unui pachet de reseller  hosting poate fi cea  mai buna decizie.

Majoritatea firmelor mari de gazduire web ofera pachete de reseller hosting. Aceasta presupune inchirierea spatiului de pe mai multe servere si un bandwidth pentru o anumita suma lunara , pe care, mai apoi il poti vinde propriilor tai clienti, la pretul dorit. De asemenea, poti sa schimbi imaginea brandului, astfel incat sa arate ca propriul tau produs.

Partea cea mai atractiva la pachetele de reseller o constitutie faptul ca nu trebuie sa dispui de cunostinte speciale in domeniu. Plata lunara iti ofera suport tehnic in intregime de la provider. Tot ce trebuie tu sa faci este sa gasesti clienti si sa le vinzi pachete de gazduire – aceasta fiind cea mai grea parte pentru inceperea unei firme de gazduire.

Deoarece gazduirea web este o afacere serioasa si competitiva , aflandu-se pe o piata destul de aglomerata, clientii sunt destul de pretentiosi si nu vor ezita sa isi mute afacerile in alta parte daca nu primesc servicii bune. Prin urmare, atragerea clientilor presupune construirea unei reputatii , iar asta cere timp si efort sau o investitie considerabila in publicitate.

Este util a avea un cont de reseller, in conditiile in care administrezi mai multe conturi ale clientilor tai. Deorece pachetele acestui tip de gazduire sunt in toate formele si marimile posibile, cu siguranta unul se va plia in functie de necesitatile tale si care indeplineste toate cerintele.

Ca si importanta, 3 lucruri sunt indispensabile: rebranding, panoul de control si suportul tehnic. Cel din urma trebuie sa fie exceptional de la compania de la care ati achizitionat pachetul de reseller, deoarece clientii tai au de castigat sau de pierdut in urma unor erori sau defectiuni tehnice. Prin urmare, suportul tehnic ce vine la pachet cu contul de reseller trebuie sa dea dovada de eficienta, promptitudine si profesionalism.

Pachetele de gazduire pentru reselleri la MxHost, sunt concepute pentru a preintampina cerintele variate ale tuturor clientilor. Achiziționând un pachet reseller de la MxHost, beneneficiezi de un cont cu panou de administrare WHM/Cpanel. Prin acest panou de administrare va puteti crea propriile pachete de găzduire cu limitele setate de tine la spațiu, trafic, domenii, adrese de e-mail, modificare parole, setari dns.

De asemenea, se poate crea un site personalizat prin care va prezentati pachetele și sa le oferiti clienților vostri, la prețurile dorite. Conturile noi se poț crea din panoul de administrare, selectând doar pachetul și domeniul. De asemenea, orice pachet poate fi upgradat in timp, daca resursele alocate devin insuficiente. Ca un plus, pe aproape toate pachetele de reselleri overselling-ul este activ.

Totodata, daca aveti un cont de reseller la un alt provider care foloseste WHM/CPanel, putem incerca sa va mutam toate conturile fara nici un cont implicat. Astfel ca, dupa ce v-ati inregistrat la MxHost, trebuie doar sa ne contactati si sa ne informati despre acest aspect. De mentionat este faptul ca pot aparea probleme ce nu depind de noi, daca server-ul sursa este suprasolicitat sau daca apar probleme legate de versiunea de WHM/CPanel. Cu toate acestea vom face tot ce ne sta in putinta sa va ajutam fara probleme.

In concluzie, conturile de reseller hosting si pachetele aferente ale acestuia, va permit sa deveniti un revanzator de gazduire web, fara sa fiti nevoit sa intretineti propriile servere.


  • albu alexandru vasile says:

    buna ziua as dori ma mlte informatii despre panoul reseller cum va pot contacta multumesc o zi buna

Lasa un mesaj