fbpx

Cum poti face bani din revanzarea de web hosting


Notiunea de reseller hosting a devenit destul de des intalnita pe piata web hostingului. Acest lucru se datoreaza, in mare parte, faptului ca unii utilizatori cumpara si revand mai departe servicii de web hosting, fara sa fie necesar sa aiba propria infrastructura, propriile servere sau retea.

Reseller hosting inseamna a vinde servicii de web hosting sub propriul brand, la propriile preturi. In general, pachetele de reseller hosting sunt diversificate, in functie de numarul de conturi alocate, de resurse sau de spatiul pe server. A deveni reseller hosting este, adesea, o idee foarte buna de a face bani fara o investitie initiala prea mare.

Un alt aspect important in afacerea de reseller hosting este faptul ca nu trebuie sa ai cunostinte tehnice de specialitate. Pentru cererile de suport din partea clientilor tai, vei apela pentru solutionare la suportul tehnic al companiei-mama. Astfel, poti sa te axezi doar pe metodele de promovare si de extindere a afacerii.

Iata cateva din metodele care te-ar putea face un reseller hosting de succes:

Alege providerul potrivit – alegerea unui provider de hosting implica atentie si vigilenta, deoarece reprezinta suportul afacerii tale. De exemplu, atunci cand clientii tai au o problema, suportul tehnic va fi asigurat de provider, ca reseller, vei fi doar intermediar.

Ofera web hosting dedicat pentru anumite website-uri – de exemplu, te poti axa ca provider de hosting doar pentru un anumit tip de website-uri; de exemplu, doar pentru bloguri WordPress sau doar pentru magazine online. Desigur, daca esti un web developer sau web designer, potentialii clienti sunt mai usor de identificat.

Promoveaza afacerea pe retelele de socializare – incearca prin toate mijloacele posibile sa iti faci remarcat business-ul online, iar una dintre metode este social media.

Creeaza-ti propriul brand si propriile pachete de web hosting – propriul brand reprezinta identitatea afacerii in mediul online. De asemenea, iti poti crea propriile pachete de web hosting, cu resursele aferente, la preturile dorite.

MxHost ofera servicii de reseller hosting in pachete avantajoase si asigura suportul tehnic. Mai mult decat atat, fiecare pachet de hosting beneficiaza de pachete pentru reseller domenii cu preturi preferentiale.


Lasa un mesaj